Gerenoveerd buitenbad Hoornse Vaart opent deuren

Nieuws
Zwembad de Hoornse Vaart vanaf deze zondag weer open.
Zwembad de Hoornse Vaart vanaf deze zondag weer open. (Foto: archief)

ALKMAAR - Het buitenzwembad van de Hoornse Vaart gaat zondag 18 juni open. Dat is later dan gebruikelijk en komt door de renovatie. Het bad heeft een een complete transformatie ondergaan, waarbij de betonnen badrand volledig is hersteld en alle tegeltjes van de badrand zijn vervangen. 

Marcel Ruitenberg, locatiemanager van de Alkmaarse zwembaden, is blij met het vakwerk en het vernieuwde buitenbad: “Nadat het laatste tegeltje op de badrand werd geplaatst, heeft ons team dag en nacht onvermoeibaar gewerkt om het buitenbad grondig schoon te maken, te vullen met water en op de juiste temperatuur te brengen. Daarnaast hebben het beachvolleybalveld en de ligweide eveneens een opfrisbeurt gekregen, zodat bezoekers kunnen genieten van een veelzijdige en ontspannen zomerse ervaring. Deze zomer zijn we bovendien extra vaak geopend en voorzien van extra animatie, zowel binnen als buiten.” 

Win een privéfeest voor 100 man

Om de feestelijke opening van het buitenbad te vieren, heeft zwembad Hoornse Vaart samen met Alkmaar Sport een bijzondere prijsvraag in petto. Ruitenberg vervolgt zijn verhaal: “Om ons enthousiasme over het prachtige resultaat te delen, organiseren wij een prijsvraag waarbij de deelnemers kans maken op een geweldige prijs. Weet jij hoeveel nieuwe tegeltjes er zijn geplaatst aan de badrand? Dan maak jij kans op een VIP-jaarabonnement om gratis te zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart, inclusief een privéfeest voor maximaal 100 personen in het buitenbad op een zaterdag tussen 18.00 en 20.00 uur.’’ De winnaar van deze spectaculaire prijs wordt op maandag 3 juli bekendgemaakt. Meer informatie over de prijsvraag is te vinden via www.hoornsevaart.nl/prijsvraag