Print & Inkt in Alkmaar denkt in oplossingen

Partnerbijdrage
De in Alkmaar geboren en getogen Frank Delfsma is een bekend gezicht in Alkmaar.
De in Alkmaar geboren en getogen Frank Delfsma is een bekend gezicht in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De in Alkmaar geboren en getogen Frank Delfsma is een bekend gezicht in Alkmaar. Sinds 2014 runt Frank de winkel Print & Inkt gevestigd aan de Gedempte Nieuwesloot 78 in de binnenstad van Alkmaar. Men kent hem van zijn vrolijke lach en oplossingen voor printerbenodigdheden, pasfoto’s en het digitaliseren van oude films of van het ophalen of inleveren van DHL pakketten.

Wie snel en voordelig in de binnenstad een pasfoto nodig heeft is bij Frank aan het juiste adres. Er wordt gewerkt met apparatuur waarmee pasfoto’s voor officiële documenten zoals paspoort, rijbewijs en visum worden gemaakt. Ook van baby’s en jonge kinderen maken ze bij Print & Inkt met plezier de pasfoto’s. Daarbij is Frank zijn handelswijze kenmerkend door het positieve en directe contact en hoge servicegraad. Werken bij Print & Inkt geeft hem een uitdaging waarin hij volop zijn energie en passie voor Retail kwijt kan. Op dit moment zoekt hij ook een fulltime Assistent shopmanager die ook de uitdaging aan wilt gaan om bij hem in de winkel de klanten de best mogelijke service te geven.

Beter voor milieu

Het hervullen en gebruik van huismerk cartridges is beter voor het milieu en goed voor uw portemonnee en kan hier in Alkmaar. Hervullen zorgt in vergelijking met het vervangen van cartridges voor minder afval en de rest-inkt wordt niet weggegooid. Deze huismerk cartridges worden maximaal gevuld, tot wel vijf keer meer inkt dan origineel, en is daardoor tot wel 80% goedkoper dan het origineel. Ze bieden printpapier en een breed assortiment van cartridges aan zodat u weer snel aan de slag kunt gaan.

Ook kunt u bij Print & Inkt uw dierbare herinneringen professioneel laten digitaliseren. Iedereen heeft wel dierbare herinneringen die bewaard moeten blijven voor uzelf en/of nageslacht. Een herinnering van ‘hoe het was’ is goud waard en is ook als cadeau voor nu en in de toekomst een waardevol goed. Alle films op VHS, Super8, Dia’s, Hi8 en MiniDV zetten zij om naar digitale bestanden.

Kom gerust langs bij ons in de winkel aan de Gedempte Nieuwesloot 78 in Alkmaar. Of kijk op www.printeninkt.nl