Ruiter Dakkapellen opent indrukwekkende showroom in Alkmaar

Partnerbijdrage
Niek Ruiter, directeur van Ruiter Dakkapellen.
Niek Ruiter, directeur van Ruiter Dakkapellen. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

ALKMAAR - Ruiter Dakkapellen heeft vrijdag 19 april aan de Koelmalaan in Alkmaar de nieuwste en grootste showroom van Ruiter Dakkapellen officieel geopend. Met ruim 1.000 vierkante meter aan wooninspiratie is het voor klanten een unieke gelegenheid om alle opties en mogelijkheden te ervaren. Een dakkapel is een prachtige investering voor je woning, maar als klant wil je natuurlijk wel exact zien hoe dit eruitziet. “Onze nieuwe showroom in Alkmaar vervult die behoefte”, aldus de trotse directeur Niek Ruiter.


Met een focus op kwaliteit en vakmanschap heeft Ruiter Dakkapellen een sterke reputatie opgebouwd in de bouw- en woningmarkt. Ruiter Dakkapellen is al bijna 50 jaar een van de grootste dakkapel leveranciers van Nederland. Niek vervolgt; “Hoewel we jaarlijks zo’n 4.000 dakkapellen produceren, begrijpen we dat dit voor jou als klant niet het belangrijkste is; jouw wensen en behoeften staan centraal. Onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij alle keuzes en overwegingen die je moet maken. We nemen ruim de tijd om ervoor te zorgen dat jouw dakkapel perfect wordt samengesteld naar jouw wensen.”

Meer dan het product

De Ruiter Dakkapellen showroom is ontworpen om bezoekers te inspireren en te informeren over de mogelijkheden van dakkapellen in verschillende stijlen en formaten. Rick Coreelmont, commercieel directeur bij Ruiter Dakkapellen deelt zijn enthousiasme over de nieuwe showroom: “Onze vestiging in Alkmaar is veel meer dan een plek waar we onze producten tonen. Het is een ruimte waar klanten zich kunnen laten inspireren door de mogelijkheden die een dakkapel aan hun woning biedt. In onze showroom laten wij ook de elementen zien waar klanten vooraf vaak niet over nadenken. Bijvoorbeeld hoe je de meest optimale ruimte winst kan behalen en hoe je je dakkapel kunt voorbereiden op het plaatsen van zonnepanelen.“


De indrukwekkende showroom van Ruiter Dakkapellen. (vincentdevriesfoto.nl)

Ruimte voor totaalbeleving

Voortbordurend op dit concept is er in de showroom ook ruimte voor spannende visuele concepten. De van oorsprong Alkmaarse en internationaal bekende kunstenaar Ramon Bruin creëert live tijdens de openingsdag een 3-dimensionale optische illusie, wat de ruimte- en lichtwinst die een dakkapel geeft illustreert. In een later stadium zal ook een van dakkapellen aan de binnenzijde volledig ingericht worden als zogenaamde ‘gedraaide kamer’, een humoristische vertaling van de ruimtewinst die een dakkapel biedt.

Bezoek ons in Alkmaar

Bezoekers zijn van harte welkom in onze nieuwe vestiging voor een vers kopje koffie en een adviesgesprek. Maak hiervoor een afspraak met een van onze adviseurs. In de showroom wordt op afspraak gewerkt zodat voor iedere klant de tijd genomen kan worden voor het beste advies op maat.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Ruiter Dakkapellen is te vinden aan Koelmalaan 332. 1812 PS Alkmaar, 088 - 4321260, www.ruiterdakkapellen.nl

De 3D optische illusie in wording.