JIldou Kroes in De Brouwerij

Uitgaan
JIldou Kroes.
JIldou Kroes. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - JIldou Kroes verzorgt vrijdagavond 15 december de theatervoorstelling ‘Het is tijd om thuis te komen’. De theatervoorstelling gaat over thuiskomen bij jezelf. Dat je soms in alle eenzaamheid kunt thuiskomen. Dat thuiskomen niet alleen een plek is waar je vandaan komt. Rick Piepers begeleidt Jildou op piano. De voorstelling begint om 20.30 uur in De Brouwerij aan Luttik Oudorp 78.

“Met deze theatervoorstelling wil ik de warmte van de huiskamers en kleine intieme theaters weer naar buiten laten stralen. Om weer connectie te maken als je zelf bent thuisgekomen”, zegt Jildou Kroes. De theatervoorstelling wordt omlijst met een maaltijd voor de voorstelling en een nagesprek. Podiumcafé De Brouwerij wil daarmee het thema van de voorstelling dichterbij het samenzijn in de donkere maanden en Kerst en nieuwjaar brengen. Aan deze bijzondere theateravond kunnen 40 gasten deelnemen.

Vooraf reserveren

Een kaartje voor het avondvullend programma kost: € 17,50, inclusief warme maaltijd (graag contant aan de kassa) Bij vertoon van Alkmaarpas: € 12,50. Aanvang diner: 19.00 uur, inloop: 18.30 uur. Alleen bijwonen van theatervoorstelling: € 10,00. Aanvang: 20.30 uur. Vooraf reserveren via: reserverendebrouwerij@gmail.com.