Wilt u een PVC vloer kopen in Alpen aan de Rijn?

Algemeen
PVC vloer kopen?
PVC vloer kopen? (Foto: aangeleverd)

Als u zoekt naar een PVC vloer in Alpen aan de Rijn en omgeving, dan bent u bij ons precies aan het juiste adres. Wij leveren alleen vloeren van de allerbeste kwaliteit en we leggen door heel Nederland. Natuurlijk kunt u ook eerst eens geheel vrijblijvend wat stalen of proefstukjes bij ons aanvragen. We zitten zelf niet in Alpen aan de Rijn, maar in Zwolle. Online kunt u echter heel eenvoudig een uitgebreide offerte aanvragen. Graag vertellen we u wat meer over onze mooie PVC vloeren.

PVC vloer kopen in Alpen aan de Rijn? Dat is een perfecte keus

U heeft een andere vloer nodig? Wellicht gaat u verhuizen en zoekt u voor uw nieuwe woning een geschikte vloer. Of u blijft in uw huidige huis, maar heeft een andere vloer nodig. Hoe dan ook, in heel wat situaties is de PVC vloer een perfecte keus. Deze vloer is zo veelzijdig en brengt zoveel luxe en voordelen met zich mee, dat steeds meer mensen deze vloeren laten leggen in hun woning. 

Wat is een PVC vloer eigenlijk precies?

Misschien hoorde u al over de voordelen van PVC vloeren en u heeft uw keuze bijna al gemaakt. Maar wat PVC nu precies is, dat weet u eigenlijk niet. We helpen u graag met wat meer informatie. PVC is een afkorting, dat had u vast en zeker al verwacht. De letters staan voor polyvinylchloride. De kans is groot dat dit woord u ook nog niet heel veel zegt. Eigenlijk betekent het simpelweg dat de vloer is gemaakt van verschillende lagen kunststof. PVC is daardoor een bijzonder sterke vloer die voorzien is van een beschermende toplaag.

Voordelen van een PVC vloer

Bent u toch nog benieuwd naar de vele voordelen van PVC vloeren? Wij zetten ze graag even voor u op een rijtje.

Lijkt zeer veel op echt hout

Voor heel wat mensen gaat er niets boven een echte houten vloer. Maar ja, helaas zitten hier ook nogal wat nadelen aan. Kiest u voor PVC, dan heeft u de voordelen, maar niet de nadelen. Dankzij de huidige technieken doet PVC namelijk nauwelijks onder voor een houten vloer. Het onderscheid is bijna niet te zien. 

Sterk en duurzaam

Dankzij de beschermende toplaag is de vloer bijzonder sterk en duurzaam. U mag er met een gerust hart op vertrouwen dat uw nieuwe vloer minimaal 25 jaar meegaat.

Onderhoudsvriendelijk

Heeft u last van een allergie? Of speelt dit probleem bij een van uw huisgenoten? Dan is PVC ideaal. Deze vloer is gemakkelijk in onderhoud. Af en toe even zuigen of dweilen is al voldoende.

Wilt u meer informatie of zou u graag een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

(Dit artikel valt buiten de verantwoording van de redactie)