Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie van start

Nieuws
Recreëren langs de Oude Hollandse Waterlinie.
Recreëren langs de Oude Hollandse Waterlinie. (Foto: Stichting Oude Hollandse Waterlinie)

REGIO - Het is 350 jaar geleden dat de Oude Hollandse Waterlinie succesvol is ingezet tegen aanvallen van onder anderen de Fransen. Dit jubileum wordt gevierd met allerlei evenementen en activiteiten langs de linie. Stichting Oude Hollandse Waterlinie houdt in dit bijzondere jaar ook weer een fotowedstrijd.

Deze oudste en belangrijke waterlinie leent zich volgens de stichting door haar ligging fantastisch voor allerlei vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. “Daarbij kun je in de gezellige centra van de vele fraaie vestingstadjes in onze linie heerlijk op een terrasje verpozen. Daarom is er voor het thema ‘Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie’ gekozen. Trek eropuit en vergeet je camera niet”, aldus de stichting.

Meedoen

De stichting vertelt verder: “Het is een voorwaarde dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie: van het Muiderslot in Muiden tot aan Slot Loevestein bij Gorinchem. Wil je weten wat er precies allemaal tot dat gebied behoort? Kijk dan op de website oudehollandsewaterlinie.nl.” De ingezonden foto’s mogen niet ouder zijn dan twee jaar en verder is het van belang dat de digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot zijn.

“Er zijn mooie geldprijzen te winnen; de eerste prijs is maar liefst 150 euro. Verder is er ook nog een tweede prijs van 100 euro en derde prijs van 50 euro. Je hebt nog tot 1 oktober om maximaal drie (digitale) foto’s in te sturen. Dit kan per e-mail naar: contact@ohwl.nl De info en voorwaarden lees je op oudehollandsewaterlinie.nl/fotowedstrijd2022. We wensen je heel veel plezier en succes.”