Creatief opvoeden met een kleine beurs 2023

Nieuws
Meld je aan voor de live webinar of kijk de video later terug op de website.
Meld je aan voor de live webinar of kijk de video later terug op de website. (Foto: )

Regio - Het Centrum voor Jeugd en Gezin Hollands Midden heeft in samenwerking met kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve de webinar “Creatief opvoeden met een kleine beurs” georganiseerd. Als je niet veel geld te besteden hebt, kan het je behoorlijk bezighouden: hoe zorg je ervoor dat jouw kind met zelfvertrouwen en een goed gevoel opgroeit. Hoe maak je met weinig geld een verjaardag of een vakantie toch nog leuk?

In het webinar Creatief opvoeden met een kleine beurs neemt Tischa Neve, met haar ervaring als kind met een moeder in de bijstand én vanuit haar vakgebied als psycholoog en opvoedkundige, je mee in hoe je hier als ouder je weg in vindt. Een webinar vol herkenning, erkenning, begrip en praktische handvatten.  Deze webinar is voor ouders van kinderen 0 tot 14 jaar en is live te zien vanaf woensdag 31 mei van 20:00 tot 21:00 uur. 

Kijk aanmelden en voor de agenda van de live webinars op www.cjgcursus.nl.

Terug kijken CJG-webinars

Tischa Neve geeft in 2023 meerdere webinars voor ouders en opvoeders in Hollands Midden. Webinars over verschillende onderwerpen en voor ouders en opvoeders van kinderen in verschillende leeftijden. De volgende gratis CJG-webinars uit 2023 kun je tot en met 31 januari 2024 terugkijken via www.cjgcursus.nl: 

Kinderen en pittige emoties gaat in op hoe je als ouder om kunt gaan met heftige emoties en gedrag van kinderen tussen de 1 tot 11 jaar. 

Help je kind de scheiding door biedt tips en houvast voor de leeftijd van 2 tot 15 jaar. 

Creatief opvoeden met een kleine beurs, zie hierboven, voor 0  tot 14 jaar. 

Kindje op komst is geschikt voor zwangeren en partners, als voorbereiding op de komst van een baby.