Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Snikheet en dan uitgerekend een workshop

Algemeen

AMSTERDAM-MOORD - Onafhankelijk van het weer in deze periode is er toch de aanbieding van drie gratis workshops in augustus en september in Amsterdam.

SNIKHEET is de nieuwe voorstelling van theatergroep Parels voor de Zwijnen. Het gaat weer over een ‘hot’ thema: het gaat slecht met het klimaat en Noord moet van het gas af. Maar hoe doe je dat zo’n energietransitie? Dat zie je in de voorstelling vol actie en verhalen, gespeeld samen met bewoners uit Noord. 

Van 4 t/m 30 oktober zijn er 15 voorstellingen in drie locaties: Antoniushuis, ‘t Zonnehuis en de Modestraat. Ook de nieuwe generatie is hierin te zien en horen met hun Klimaatsong, koor, kostuums en acties! In augustus en september kan je gratis meedoen met de SNIKHEET kids workshops (7+). Doe je mee?

Maak Afvalkostuums met de Afval Koningin In augustus maakt de Afval Koningin Frouwkje Smit samen met een groep kinderen een aantal inspirerende kleurrijke kostuums gemaakt van afval- en restmaterialen, speciaal voor de voorstelling SNIKHEET en voor de expositie in de ramen van de Modestraat. woensdag 10,17, 24, 31 augustus en 7 september 14.00-16.00 uur Modestraat, Buikslotermeerplein 15

Word een Klimaatactivist! Klimaatactivist Bart woont in Noord. Samen met hem gaan we slogans bedenken, en borden en spandoeken maken. Vrijdag 26 augustus 14.00-16.00 uur NDSM-werf BLOKLOODS, Mt Odinaweg 34

Zing mee in het Klimaatkoor Zing mee met het Klimaatkoor en treedt op in de voorstelling SNIKHEET! Zangdocente Emma Rekers geeft drie workshops om de Klimaatsong en de groep klaar te stomen voor het optreden in oktober. Drie woensdag of zaterdagmiddagen in september 14.00 - 16.00 uur Antoniushuis, Kamperfoelieweg 207

Kijk op www.parelsvoordezwijnen.com voor info en aanmelden. Alle workshops zijn gratis, incl. drankje en hapje, wel even reserveren! Via Esther 06- 23522389 of esther@parelsvoordezwijnen.com.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Opening MooiMakers in Oud-Noord Algemeen 4 okt, 15:21
Afbeelding
Minister terug naar schoolbanken Algemeen 4 okt, 13:26
Afbeelding
Sporten brengt glimlach bij een kind Algemeen 4 okt, 10:52
Afbeelding
20 jaar Alzheimer Café Amsterdam-Noord Algemeen 3 okt, 15:00
Afbeelding
Twiskemolenloop eindelijk weer van start Algemeen 3 okt, 09:58
Afbeelding
Stichting OOPOEH viert 10-jarig bestaan met groot feest Algemeen 1 okt, 11:01
Afbeelding
Alle Noorderlingen welkom op de Open Bedrijvendag Algemeen 30 sep, 13:00
Afbeelding
Lancering special Rodi Wonen i.s.m. vt wonen&design beurs! Huis 30 sep, 10:05
Afbeelding
500 nieuwe duurzame woningen in Noord Algemeen 30 sep, 09:37
Afbeelding
Laat je fiets nakijken, krijg antwoord op jouw fietsvragen en scoor een gratis fietsspiegel bij De Wiekslag in Amsterdam Algemeen 29 sep, 15:12
Afbeelding
Onderzoek gebruik Buikslotermeerpark Algemeen 29 sep, 15:08
Afbeelding
Westkant van Noord onder vergrootglas Algemeen 28 sep, 13:30
Afbeelding
Spo(r)tprent Henk Veen Noord Amsterdams Nieuwsblad week 39 - 2022 Algemeen 28 sep, 12:40
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Op Rodi Amsterdam-Noord volg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord. Rodi Amsterdam-Noord informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Amsterdam-Noord

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief