Afbeelding
(Foto: )

Restaurant Helling 7 wint Entree Award

Algemeen

NOORD - In Theater Amsterdam zijn 28 november de Entree Awards uitgereikt. Twee Amsterdamse bedrijven pakten een prijs. Nachtclub Oliva kreeg de titel Best New Nightlife Venue en Helling 7 won in de categorie Best New Dine & Drink Concept <150 gasten. Ook won de Amsterdamse bartender Stefan Sumual (Bar Feijoa in Amsterdam) een prijs: Best Bartender. De verkiezing is een initiatief van het onafhankelijke horecaplatform Entree.

Een 22-koppige onafhankelijke vakjury bezocht afgelopen maanden ruim vijftig genomineerde horecabedrijven. Daarvan wonnen maandag 28 november tijdens een avondvullende show in Theater Amsterdam elf bedrijven een Entree Award. 

Helling 7: ‘Alles klopt’

Over Helling 7 (Best New Dine & Drink Concept <150 guests) zei de jury: “Wij stapten binnen en voelden het meteen: wát een energie en wát een vibe. Design, food, drinks, service alles klopt. Dat doet mede-eigenaar Daan Bonsen goed! Het verbaast de jury dat een scheepswerf omgetoverd kan worden tot zo’n stukje pracht. Wij hebben maar één tip voor Nederland: ga naar Helling 7 in Amsterdam-Noord!”. Helling 7 is een oude werfkantine in een modern jasje. Het restaurant met terras ligt op een plat dak waar vroeger boten op werden gerepareerd.

Oliva: ‘Een groot feest’

Tijdens de uitreiking zei de jury over Oliva (Best New Nightlife Venue): “Bij Oliva is het één groot feest. De jury beleefde hier een nacht zoals die hoort te zijn. Food, drinks, show en een geweldig feest. Gewoon leuk! Dat zijn de ondernemers zelf trouwens ook. Je kan alleen maar bewondering hebben voor wat zij hebben neergezet op het Rembrandtplein! Een restaurant en nachtclub in één. Bij Oliva feest je tot diep in de nacht en kun je terecht om te dineren bij Spaghetteria.”

Best Bartender Stefan Sumual

In het juryrapport staat over Best Bartender Stefan Sumual (Bar Feijoa in Amsterdam): “Stefan is een jonge getalenteerde bartender met een goed gevoel voor gastvrijheid en lekkere cocktails. Hij laat elke gast welkom voelen. Hij maakt je zeker weten aan het lachen en houdt tegelijkertijd het overzicht en pakt de leiding in de bar. Lees hier het hele juryrapport

Alle winnaars bijeen
Afbeelding
Grofvuil laten ophalen of wegbrengen in Amsterdam-Noord? Zo werkt dat! Algemeen 2 feb, 10:41
Afbeelding
Vastlopend verkeer vergt stevige aanpak Algemeen 2 feb, 08:22
Afbeelding
Spo(r)tprent Henk Veen Noord Amsterdams Nieuwsblad week 05 - 2023 Algemeen 2 feb, 07:20
Afbeelding
Stadsdeelbstuurscolumn: Investeren in de toekomst Algemeen 1 feb, 14:14
Afbeelding
Buren in Tuindorp Oostzaan delen elektrische auto's Algemeen 1 feb, 12:55
Afbeelding
Vrijwilligers Centrale Amsterdam bemiddelt tussen vraag en aanbod Algemeen 1 feb, 12:48
Afbeelding
Politie-Inval in pand Stoombootweg 112-nieuws 1 feb, 06:23
Afbeelding
Aan spanning geen gebrek in voetbalcompetities Algemeen 31 jan, 16:29
Afbeelding
Feest bij Autobedrijf Nieuwendijk: gekozen tot tweede Renault- en Daciadealer van Nederland Nieuws 31 jan, 09:13
Afbeelding
Kat door brandweer geholpen Algemeen 30 jan, 11:10
Afbeelding
Stadsdeelcommissie tegen uitbreiding betaald parkeren Algemeen 30 jan, 10:56
Afbeelding
Flinke stijging auto-inbraken in stad Algemeen 29 jan, 10:28
Afbeelding
Vijftig tinten groen in Noord nummer 22 Algemeen 28 jan, 10:36
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord

Op Rodi Amsterdam-Noord volg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord. Rodi Amsterdam-Noord informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Amsterdam-Noord

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Amsterdam-Noord in je mailbox.