Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

‘Lange adem voor verbouwingen, maar het komt goed’

Algemeen

BEVERWIJK - De orderportefeuille van Aannemersbedrijf Siemensma zit propvol. Het weerhoudt het bekende bouwbedrijf uit Beverwijk echter niet om op de vele verzoeken van klanten om te verbouwen in te gaan. “We komen er aan, laat ik de klanten weten. Vanwege de enorme aanvraag lopen we wel uit, ook voor de klant die alles bij ons al heeft besteld. Maar we doen heel erg ons best om in te lopen”, benadrukt eigenaar Danny Siemensma.

Grote drukte bij Aannemersbedrijf Siemensma in coronatijd

Verbouwingen in huizen en woningen zijn in deze coronaperiode ‘in’. Aannemersbedrijven door heel Nederland hebben het druk. In de Randstad spreekt men zelfs van een ongekende drukte. Ook bij ‘Siemensma’ aan de Brink 10 in Beverwijk is het razend druk.

Duidelijk maken

“Laat ik eerst voorop stellen dat wij daar ontzettend blij mee zijn”, zegt Danny. “We komen heel graag bij al deze klanten langs. Maar we maken hen ook duidelijk dat je een lange adem moet hebben. Door corona zitten veel mensen thuis. Men werkt thuis en een buitenlandse vakantie zit er ook voorlopig nog niet in. Velen willen dan verbouwingen plegen in hun huis en schakelen ons in. Aangezien het om ontzettend veel verzoeken gaat, vragen we om begrip. Daarom zeg ik: We komen eraan, maar we lopen ook uit. De wacht- en levertijd is door de enorme drukte veel langer dan normaal. We doen niettemin ons uiterste best dat in te lopen.”

Dakkapellen

Heb je het over Aannemersbedrijf Siemensma, dan praat je over dakkapellen, kunststof kozijnen, gevelbekleding, schuindakkapellen, dakopbouw, uitbouw, plat dakopbouw. Al jaren heeft het bedrijf ervaring daarin. Danny en het team zijn gepokt en gemazeld in het vak en hebben al heel wat dakkapellen en dakopbouwen op daken van huizen in Beverwijk en wijde omgeving gezet. Ze hebben op dat gebied dan ook een reputatie hoog te houden.

Persoonlijke benadering

Danny: “Wij staan bekend om de persoonlijke benadering, deskundig advies en het eventueel plaatsen van de dakkapel in één dag. Wie met ons in zee gaat, weet dat-ie voor kwaliteit gaat. Kwaliteit die we ook in deze zeer drukke periode, kunnen garanderen.’’

Hij vervolgt: ‘’Wij haasten niet, bij geen enkele klant. Als wij daadwerkelijk tot de praktische uitvoering overgaan, komen we eerst langs bij de klanten en bespreken wij wat er precies gedaan wordt. De offerte wordt opgemaakt en de klanten weten wat zij kwijt zijn.”

‘Wij zijn op zoek naar timmermannen’

Corona heeft bovendien voor een ander nadeel gezorgd. Er is mondiaal gezien op de markt van hout schaarste ontstaan. De prijs van hout is daardoor gigantisch gestegen. Enkele weken geleden werd dat in landelijke kranten reeds bericht, zegt Danny. “Grote landen als Amerika en China kopen al het Europese hout op - ze bieden het hoogste bedrag -om zo de tekorten op hun woonmarkt snel weg te werken. Dat zorgt ervoor dat wij in Europa voor onze bouwmaterialen extra langer moeten wachten. Daarom doe ik nogmaals het verzoek aan onze klanten: heb geduld, het komt goed.”

Door de drukte is ‘Siemensma’ ook op zoek naar timmermannen. Wie daar meer informatie over wil weten kan met het aannemersbedrijf contact opnemen.

Siemensma Aannemersbedrijf BV, Brink 10 in Beverwijk, tel: 0251-213017, www.jssiemensma.nl.

Afbeelding
Duinbehoud verzoekt de provincie om aanscherping natuurvergunning Tata Steel Algemeen 7 aug, 23:05
Afbeelding
Kamper musicus bespeelt Müller-orgel in Grote Kerk Algemeen 6 aug, 12:00
Afbeelding
MaatjeZ lanceert Respijtwijzer 2022 Algemeen 6 aug, 10:13
Afbeelding
Vijf tips om thuis snel water te besparen Algemeen 6 aug, 10:08
Afbeelding
Duinbehoud verzoekt Johan Remkes druk op te voeren op Tata Steel Algemeen 5 aug, 12:00
Afbeelding
Rondje Wijk aan Zee: ‘Enthousiaste vertellers zijn welkom’ Algemeen 4 aug, 13:30
Afbeelding
Column GGD-Kennemerland: Monkeypox Algemeen 4 aug, 09:00
Afbeelding
Beverwijk/Heemskerk Gouden Dagen: Op bezoek bij Tata Steel Algemeen 3 aug, 18:06
Afbeelding
Informateur zet coalitiegesprekken met partijen Beverwijk voort Algemeen 3 aug, 17:44
Afbeelding
Verdachte van bedreiging aangehouden in Wijk aan Zee 112-nieuws 2 aug, 20:54
Afbeelding
Nieuwe introductiecursus Oer-IJ voor het IJmond-gebied Algemeen 2 aug, 19:43
Afbeelding
Snel een boodschap doen? Laat je huisdier nooit achter in de auto! Algemeen 2 aug, 11:00
Afbeelding
O’nS Beverwijk in gesprek voor coalitie Beverwijk Algemeen 1 aug, 16:43
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Beverwijk

Op Rodi Beverwijk volg je het laatste nieuws uit Beverwijk. Rodi Beverwijk informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Beverwijk

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Beverwijk in je mailbox.