Ontdek De Bazaar Beverwijk: openingstijden, parkeren en meer!

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Wikipedia.org)

BEVERWIJK - De Bazaar Beverwijk is één van de grootste overdekte markten van Europa en trekt wekelijks ongeveer 40.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Deze kleurrijke markt biedt een breed scala aan producten, van exotisch eten tot kleding en huishoudelijke artikelen. In dit artikel staat alle informatie die je nodig hebt voor het perfecte dagje uit!

De Bazaar Beverwijk

De Beverwijkse Bazaar is een ware marktbeleving met maar liefst 300 kramen, 700 winkels en 69 eetgelegenheden verdeeld over 7 verschillende onderdelen. Van de Grand Bazaar tot de Oosterse Markt en van de Goudsouk tot de Outlets. Elke zaterdag en sinds 1984 ook elke zondag is deze overdekte markt toegankelijk voor iedereen. Hierdoor kun je op je gemak de markt ontdekken en genieten van de sfeervolle ambiance. De Bazaar in Beverwijk is een must-see voor iedereen die houdt van winkelen, eten en cultuur.

Openingstijden Bazaar Beverwijk

De Bazaar is naast de normale dagen ook open op de volgende dagen: 1e & 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 1e & 2e Pinksterdag en 1e & 2e Kerstdag. Dit zijn de normale openingstijden van De Bazaar Beverwijk:

MaandagAlleen deze winkels
DinsdagAlleen deze winkels
WoensdagAlleen deze winkels
DonderdagAlleen deze winkels
VrijdagAlleen deze winkels | versmarkt v.a. 12:00 uur
Zaterdag10:00 - 18:00 uur (horeca tot 22:00 uur)
Zondag10:00 - 18:00 uur (horeca tot 22:00 uur)

Winkels in De Bazaar

Er zijn ontzettend veel winkels  bij De Bazaar. Er zijn winkels voor kinderen, beauty, elektronica, etenswaren, accessoires, fashion, hobby’s, horeca, service, outlets en wonen. De 700 winkels en 300 kramen zorgen voor een gigantisch aanbod waar je je dag zeker kunt vullen. Bekijk hier het volledige aanbod.


Parkeren bij De Bazaar

Parkeren kan gemakkelijk en goedkoop bij De Bazaar in Beverwijk! Je kunt parkeren op de volgende parkeerplaatsen:

  • Parkeerplaats P0 | Grand Bazaar, Mihrab & Oosterse Markt
  • Parkeerplaats P1 | Grand Bazaar, Mihrab & Oosterse Markt
  • Parkeerplaats P3 | Oosterse Markt & Goudsouk
  • Parkeerplaats P4 | De Booghallen & Marktkantoor
  • Parkeerplaats P5 | Nostalgische Markt

Op iedere parkeerplaats betaal je maximaal €5,00 per dag. Ook is er cameratoezicht, zijn er laadpalen aanwezig en ben je op loopafstand van De Bazaar!

Plattegrond Bazaar Beverwijk

op zoek naar een bepaalde winkel in De Bazaar? Of ben je gewoon benieuwd hoe de markt eruit ziet en wat je kunt verwachten? Bekijk dan hier de plattegrond van De Bazaar.

Bazaar Beverwijk honden

Bij de Bazaar in Beverwijk zijn kleine honden, hulp- en blindengeleidehonden van harte welkom, mits ze aangelijnd zijn. Andere dieren worden niet toegelaten en De Bazaar verzoekt bezoekers om huisdieren thuis te laten. Zo kunnen alle bezoekers genieten van een prettig en veilig verblijf op de Bazaar!