Naar de bioscoop in Beverwijk: dit is het filmaanbod!

Uitgaan
Cineworld in Beverwijk
Cineworld in Beverwijk (Foto: Google/Nijn Kanaal)

BEVERWIJK - De bioscoop in Beverwijk, genaamd Cineworld, biedt een uitstekende filmervaring voor filmliefhebbers in de regio. Cineworld heeft moderne faciliteiten en zes zalen, waardoor bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan films, van actievolle blockbusters tot intieme arthouse-films.

Bioscoop Beverwijk

De bioscoopzaal is voorzien van comfortabele stoelen en hoogwaardige geluidssystemen, waardoor je volledig kunt opgaan in de film. Cineworld heeft ook een ruime foyer waar bezoekers voor of na de film kunnen ontspannen en genieten van een scala aan snacks, drankjes en andere lekkernijen. De variëteit aan films die in Cineworld worden vertoond, zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. Of je nu houdt van actie, romantiek, komedie of avontuur, je zult zeker een film vinden die aan je smaak voldoet. Bovendien organiseert Cineworld regelmatig speciale evenementen, zoals premières en thematische filmavonden, die een extra dimensie toevoegen aan de bioscoopervaring.

Met zijn gunstige locatie en goede bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer is Cineworld de ideale plek om te genieten van een filmavondje uit met vrienden, familie of zelfs een romantische date. Bezoekers kunnen rekenen op een comfortabele en plezierige bioscoopervaring in Beverwijk.

Filmaanbod bioscoop Beverwijk

Dit zijn de top 5 films van juli 2023 in Beverwijk:

  • Mission Impossible
  • Indiana Jones
  • Barbie
  • Oppenheimer
  • Insidious

Waar is de bioscoop in Beverwijk?

Bij aankomst op het treinstation in Beverwijk springt het Cineworld-gebouw direct in het oog. De bioscoop in Beverwijk bevindt zich op Stationsplein 49, 1948 LC en is niet te missen. Bezoekers kunnen zich verheugen op een onvergetelijke bioscoopervaring in dit goed bereikbare complex.

Wat kost een bioscoopkaartje bij Cineworld Beverwijk?

Het reguliere tickettarief voor Cineworld Beverwijk bedraagt gemiddeld 12 euro, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek. Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan films en bioscoopervaringen, van blockbusters tot kleinere films. Met comfortabele stoelen en geavanceerde audiovisuele technologie is het de ideale bestemming voor filmliefhebbers. Er zijn uitzonderingen op de tarieven, deze lees je op: Ticketprijzen (cineworld.nl).

Bioscoop Beverwijk telefoonnummer

De bioscoop in Beverwijk, oftewel Cineworld Beverwijk, is te bereiken op telefoonnummer 0900-1213456.

De kassa openingstijden van Cineworld

Maandag15:00 - 21:30u.
Dinsdag t/m donderdag12:00 - 21:30u.
Vrijdag en zaterdag12:00 - 22:00u.
Zondag12:00 - 21:30u.

Meer informatie via: Home (cineworld.nl).