Word vrijwilliger bij de Pop-up Kunstbunker

Algemeen
Vrijwilliger bij de kassa van Huis van Hilde.
Vrijwilliger bij de kassa van Huis van Hilde. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - Ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Vind je het leuk om in een publieksgerichte omgeving te werken? Word dan vrijwilliger bij Huis van Hilde. Voor de Pop-up Kunstbunker is de organisatie ook nog op zoek naar mensen, die het leuk vinden om te vertellen over de geschiedenis van de Kunstbunker in de duinen van Castricum. De kunstbunker opent komende donderdag haar deuren om 16.00 uur. Open voor publiek om 17.00 uur. Kom kijken en misschien een handje helpen de komende maand.

Een unieke locatie, waar bezoekers oog in oog komen met het verleden

In Huis van Hilde werkt een groot team van enthousiaste vrijwilligers, naast een klein aantal betaalde medewerkers. Als vrijwilliger ben je onmisbaar. Je bezorgt bezoekers een fijn verblijf in Huis van Hilde. Ook help je kennis over het Noord-Hollands verleden verder te verspreiden. Voor een aantal functies bestaat een wachtlijst.

Functieprofielen

Huis van Hilde is een unieke locatie, waar bezoekers letterlijk oog in oog met het verleden komen te staan. Lijkt het je het leuk om ons team enthousiaste vrijwilligers te versterken? Kijk voor meer informatie op www.huisvanhilde.nl.

Hou je van organiseren, ben je creatief, of allebei? Dan zijn de publieksactiviteiten in Huis van Hilde iets voor jou! Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers ontwikkel je nieuwe activiteiten en draag je zorg voor de uitvoering ervan. Dit kunnen activiteiten zijn rondom tijdelijke tentoonstellingen, de vaste opstelling of voor speciale (feest)dagen, weekenden of vakanties. Het kunen activiteiten betreffen voor volwassenen, kinderen of families.

De Pop-Up Kunstbunker van de Stuurgroep Kunstbunker is uitgevoerd door een samenwerkingsverband van Stichting KIST en Huis van Hilde. Projectleider Joanne Koeleman zoekt nog vrijwilligers die bezoekers willen ontvangen op de dagen dat de Pop-Up open is. Belangstellenden kunnen contact met haar opnemen via info@stichtingkist.nl.