Bürstner “DAYS” bij DE JONG Kampeer & Recreatie

Algemeen
Van vrijdag 8 september t/m zaterdag 16 september vinden de eerste Bürstner
Van vrijdag 8 september t/m zaterdag 16 september vinden de eerste Bürstner "DAYS" plaats (Foto: Aangeleverd)

HILLEGOM - Van vrijdag 8 september t/m zaterdag 16 september vinden de eerste Bürstner “DAYS” plaats. In deze dagen worden de campers, buscampers en caravans van Bürstner extra uitgelicht in de Showroom van DE JONG Kampeer & Recreatie aan de Beeklaan 24a – 2191 AB Hillegom-De Zilk. Tijdens deze dagen krijgt u informatie over de nieuwste Bürstner modellen, staan er bijzondere voertuigen van Bürstner in de Showroom en kunt u als kers op de taart profiteren van de BÜRSTNER CASHBACK DEALS!

Bij aanschaf van een nieuwe Bürstner profiteert u tijdens de Bürstner “DAYS” van CashBack kortingen. Deze kortingen krijgt u t/m 16 september op de Campers (€ 2500,-), Buscampers (€ 2500,-) en Caravans (€ 1500,-), van Bürstner.

Het merk “Bürstner”

Bürstner is een merk dat al meer dan 60 jaar ervaring heeft met reizen en kamperen. Bürstner streeft ernaar om u het #overalthuis gevoel te geven. Ze proberen de campers, buscampers en caravans zo uniek mogelijk te maken dat iedereen het #overalthuis gevoel ervaart. Van het design tot aan de functionaliteiten, Bürstner laat niks te wensen over.

Bürstner caravans

De caravans van Bürstner zijn er in alle soorten en maten. Zo heeft Bürstner een aantal zeer lichte/compacte caravans en ook grotere/luxe caravans. Er zijn caravans met een hefbed, caravans met een vast - of stapelbed en caravans in een speciale uitvoering. Tijdens de Bürstner “DAYS” zullen er vele modellen caravans met verschillende indelingen en pakketten aanwezig zijn. U profiteert dan tevens van de € 1500,- CashBack op deze nieuwe caravans van Bürstner.

Bürstner buscampers

Bürstner heeft ook een heel divers assortiment buscampers. Zo heeft Bürstner met de Copa een échte alleskunner. De Copa kan gebruikt worden als ideale gezinsauto, stadscamper of voor een heerlijke vakantie in bergachtige gebieden. Ook heeft Bürstner met de Campeo 4x4 een offroader in de collectie buscampers zitten. Verder zijn de nieuwe Delfin (Op Renault chassis) en Lineo een mooie toevoeging aan het assortiment van Bürstner. De Eliseo maakt de collectie helemaal af. Doormiddel van de CashBack deals profiteert u deze dagen bij aanschaf van een nieuwe buscamper van een mooi voordeel van € 2500,-. en op enkele gekentekende modellen geniet u van een EXTRA korting van 2000,-.

Bürstner campers

In het assortiment Bürstner campers is de winnaar van de ANWB Camper van jaar 2023 te vinden. Dit is de nieuwe Lyseo Gallery TD. Deze unieke half integraal verandert dankzij het zelfopblaasbare dak in een camper met alkoof. Ook heeft Bürstner twee nieuwe integrale campers. De verkoopadviseurs informeren u tijdens de Bürstner “DAYS” graag over deze nieuwe modellen en configureren uw gewenste model graag met een Cash Back voordeel van € 2500,-.

Kom langs en profiteer van alle voordelen bij DE JONG Kampeer & Recreatie

De Bürstner Days worden gehouden op: Vrijdag 8 september - Van 09:00 tot 18:00 uur. Zaterdag 9 september - Van 09:00 tot 17:00 uur. Zondag 10 september - Gesloten. Maandag 11 september - Van 09:00 tot 18:00 uur. Dinsdag 12 september - Van 09:00 tot 18:00 uur. Woensdag 13 september - Van 09:00 tot 18:00 uur. Donderdag 14 september - Van 09:00 tot 18:00 uur. Vrijdag 15 september - Van 09:00 tot 18:00 uur. Zaterdag 16 september - Van 09:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.dejongrecreatie.nl.