Smaakmakers Festival 2023 al agenderen

Algemeen
De werkgroep: 'We zijn klaar voor volgend jaar'. V.l.n.r. Simone Veldt-Bakker, Nikki Kracht, Nicoline van Mulken, Mariska Tauber, Henk Ruijter, Anita Mooiweer, Ilse Hofstee, Wim van Vliet en Aart Tóth. Ontbrekend Viviènne Sanders en Edgar Nijman.
De werkgroep: 'We zijn klaar voor volgend jaar'. V.l.n.r. Simone Veldt-Bakker, Nikki Kracht, Nicoline van Mulken, Mariska Tauber, Henk Ruijter, Anita Mooiweer, Ilse Hofstee, Wim van Vliet en Aart Tóth. Ontbrekend Viviènne Sanders en Edgar Nijman. (Foto: Maud Veldt)

CASTRICUM - Voor degenen die al een agenda 2023 in huis hebben: noteer alvast zaterdag 2 en zondag 3 september voor het bezoeken van het Castricums Smaakmakers Festival. 

Het afgelopen evenement was zo’n succes, dat er eigenlijk geen keuzes meer waren. Het beloofd in 2023 een nog groter festijn te worden, waarbij cultuur uit de gemeente Castricum ruim vertegenwoordigd zal zijn; naar ieders ‘smaak’.

Daarbij is het volop genieten van de lokale horecakunsten, die na het succes van afgelopen festival opnieuw vooraan staan bij de aanmelding. Daarnaast is er veel belangstelling vanuit de regio om met foodtrucks en aanverwante artikelen en producten om hun ‘smaak’-kunsten te vertonen. Informatie of alvast aanmelden kan via mailadres

smaakmakerscastricum@radk.nl