Kermis Castricum 2023: Dit staat op de planning!

Nieuws
Kermis Castricum komt er weer aan!
Kermis Castricum komt er weer aan! (Foto: Pixabay)

CASTRICUM - De kermis is vanaf zaterdag 12 augustus weer terug in Castricum! In het dorp worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Castricum 2023.

Kermis Castricum 2023

De kermis vindt plaats van zaterdag 12 tot en met dinsdag 15 augustus en wordt weer als vanouds georganiseerd bij De Brink. De horeca op de Dorpsstraat organiseren vaak muziek op het Dorpsplein, het belooft dus weer een mooie editie te worden. Of je nu van kermisattracties houdt, graag een dansje waagt of gewoon van de gezelligheid wilt genieten: de Castricumse kermis biedt voor ieder wat wils. Mis het niet! Hier vind je meer informatie.

Kermis Castricum attracties

De kermis van Castricum heeft een ruim aanbod aan attracties voor jong en oud. Zo zijn er diverse spectaculaire attracties zoals de Breakdance, de Trampolines en het Funhouse. Maar ook de traditionele kermisattracties zoals de botsauto’s en de grijpkranen ontbreken niet. Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en touwtje trekken. Naast de attracties is er ook genoeg te eten en drinken op de kermis.

Kermis Castricum openingstijden

De openingstijden van kermis Castricum zijn doorgaans van ongeveer 14.00 tot 00.00 uur. Voor de definitieve tijden houd je de Facebook-pagina van Kermis Castricum in de gaten.