Dit zijn de 9 beste hotels in Den Haag!

Nieuws
Hotel Des Indes
Hotel Des Indes (Foto: Instagram)

DEN HAAG - Den Haag, de koninklijke stad van Nederland, staat bekend om haar historische charme, culturele rijkdom en bruisende sfeer. Of je nu een bezoek brengt aan de stad voor zaken of plezier, een comfortabel en stijlvol hotel is van essentieel belang om je verblijf onvergetelijk te maken. Gelukkig biedt Den Haag een breed scala aan hotels die voldoen aan elke behoefte en voorkeur. Van weelderige luxe tot gezellige boetiekaccommodaties, hier is een overzicht van enkele van de beste hotels in Den Haag die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Op zoek naar een hotel in Den Haag?

Bekijk hier onze tips:

  • Hotel Des Indes
  • The Hague Mariott Hotel
  • Hotel Mozaic
  • Hilton The Hague
  • Carlton Ambassador
  • Novotel Den Haag City Centre
  • Boutique Hotel Corona
  • easyHotel The Hague City Centre
  • Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde

1. Hotel Des Indes *****- Luxe en Historische Grandeur

We beginnen met dit hotel Den Haag. Hotel Des Indes, een iconisch vijfsterrenhotel, is een oase van elegantie en grandeur in het hart van Den Haag. Gebouwd in 1858, straalt dit historische hotel een tijdloze charme uit met zijn prachtige architectuur en weelderige interieurs. De kamers en suites zijn prachtig ingericht met een mix van klassiek en modern design, en gasten kunnen genieten van eersteklas voorzieningen, waaronder een luxe spa, gastronomische restaurants en een sfeervolle bar. Het hotel ligt ook op loopafstand van vele bezienswaardigheden, zoals het Vredespaleis en het Mauritshuis.

2. The Hague Marriott Hotel **** - Stijlvol en Comfortabel

The Hague Marriott Hotel is een eigentijds viersterrenhotel dat bekend staat om zijn uitstekende service en moderne faciliteiten. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht, met alle gemakken die nodig zijn voor een comfortabel verblijf. Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, een binnenzwembad en diverse eetgelegenheden, waaronder een gezellige bar en een restaurant met heerlijke gerechten. Met de centrale ligging zijn belangrijke attracties, zoals het Gemeentemuseum en het Omniversum, gemakkelijk bereikbaar.

3. Hotel Mozaic **** - Boutique Chic

Hotel Mozaic is een prachtig boetiekhotel dat gasten verwelkomt in een wereld van stijl en comfort. Het interieur van het hotel is eigentijds en chique, met aandacht voor details. De kamers zijn elegant ingericht en bieden een serene toevluchtsoord na een dag verkennen van de stad. Het hotel beschikt over een prachtige binnentuin, een uitstekend restaurant en een gezellige lounge. Gelegen in een rustige buurt, is Hotel Mozaic de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een ontspannen verblijf, maar toch dicht bij alle attracties willen zijn. Hotel Den Haag? Hotel Mozaic!


Mozaic Hotel Den Haag - Facebook

4. Hilton The Hague ***** - Modern en Comfortabel 

Hilton The Hague biedt een eigentijdse en comfortabele ervaring in het hart van de stad. Dit viersterrenhotel heeft ruime kamers met moderne voorzieningen, zoals een flatscreen-tv en luxe beddengoed. Gasten kunnen genieten van het fitnesscentrum, de sauna en het stijlvolle restaurant en bar van het hotel. Met bezienswaardigheden zoals het Binnenhof en het Escher in Het Paleis op korte loopafstand, is dit hotel een uitstekende uitvalsbasis om Den Haag te verkennen.


Hilton Den Haag - Facebook

5. Carlton Ambassador **** - Historisch en Elegant

Zeg je ‘hotel Den Haag’, dan zeg je Carlton Ambassador, een charmant viersterrenhotel gevestigd in een prachtig herenhuis uit 1905. Het hotel straalt een tijdloze elegantie uit en biedt stijlvolle kamers met moderne voorzieningen. Gasten kunnen genieten van de rustige binnentuin, waar ze kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Het hotel heeft ook een verfijnd restaurant dat uitstekende gerechten serveert. Met de nabijheid van het Vredespaleis en het Lange Voorhout, is het Carlton Ambassador ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een vleugje geschiedenis en luxe.


Carlton Ambassador - Facebook

6. Novotel Den Haag City Centre **** - Centraal en Comfortabel

Novotel Den Haag City Centre biedt een centrale locatie en uitstekende faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Zeker een must op je lijstje met hotels Den Haag! Dit viersterrenhotel heeft moderne kamers met een eigentijds design en biedt uitzicht op het stadscentrum. Gasten kunnen ontspannen in de bar of genieten van een heerlijk diner in het restaurant. Met het Binnenhof, het Mauritshuis en andere bezienswaardigheden op loopafstand, is Novotel Den Haag City Centre een geweldige keuze voor reizigers die alles willen ontdekken wat Den Haag te bieden heeft.

7. Boutique Hotel Corona **** - Charmant en Gezellig

Boutique Hotel Corona verwelkomt gasten in een charmant en gezellig boutiquehotel in het hart van Den Haag. De kamers zijn knus en smaakvol ingericht, met moderne voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Het hotel heeft een gezellig restaurant dat uitstekende gerechten serveert, en gasten kunnen ook ontspannen in de bar met een drankje. Met bezienswaardigheden zoals het Mauritshuis en het Plein op loopafstand, is Hotel Corona een ideale uitvalsbasis om Den Haag te verkennen.


Hotel Corona in Den Haag - Facebook

8. easyHotel The Hague City Centre ** - Betaalbaar en Praktisch

easyHotel The Hague City Centre biedt betaalbare en praktische accommodatie in het hart van de stad. De kamers zijn compact en slim ontworpen om het meeste uit de beschikbare ruimte te halen, zonder in te leveren op comfort. Gasten kunnen genieten van gratis wifi en een 24-uursreceptie. Met de centrale ligging zijn alle belangrijke bezienswaardigheden van Den Haag gemakkelijk te bereiken. Hotel Den Haag? Overweeg dan zeker easyHotel The Hague City Centre.

9. Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde ****- Uniek en Stijlvol

Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde biedt een unieke en stijlvolle ervaring in een historisch pand nabij het Paleis Noordeinde. De kamers zijn modern en elegant ingericht, met comfortabele voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Het hotel heeft ook een trendy bar en restaurant dat uitnodigt om te ontspannen en te genieten. Met de ligging in een van de meest chique wijken van Den Haag, zijn kunstgalerijen, boetieks en restaurants op loopafstand.

Of je nu op zoek bent naar een koninklijke behandeling in een weelderig historisch hotel of de voorkeur geeft aan de gezellige sfeer van een boetiekhotel, Den Haag heeft voor elk wat wils. Laat je verwennen door de gastvrijheid van deze prachtige hotels en geniet van een onvergetelijk verblijf in Den Haag.