Dier van de week: Winnie

Algemeen
Winnie
Winnie (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Winnie is een knap zwart poezenmeisje, inmiddels gecastreerd en met geboortedatum: 18-03-2022. Als we nu ook nog vermelden dat ze lief en vriendelijk is hebben we eigenlijk zo’n beetje alles wel gezegd en zouden we kunnen afsluiten. Of wilt u graag nog iets meer weten voor u de telefoon pakt of een mailtje stuurt? Dat kan hoor.

Samen met wat familieleden werd de buurt onveilig gemaakt en dat was natuurlijk niet de bedoeling. We hebben haar leren kennen als een vriendelijk katje, geen kippetje op de voorgrond maar zeker ook geen muurbloempje. Ze geniet duidelijk van aaitjes en kriebeltjes en vindt het ook een feestje om samen met een soortgenootje te spelen. Heerlijk de kleine kattenkamer onveilig maken om na al dat spelen rustig in slaap te vallen op een plekje hoog met mooi uitzicht.

De jongedame is al gecastreerd maar gezien haar leeftijd eet ze nog wel gezellig Royal Canin kittenbrokjes aangevuld met een beetje zacht. De kattenbak wordt naar behoren gebruikt. In een nieuwe woonomgeving zal ze even moeten wennen maar dat duurt vast niet lang. Voor haar geen bovenwoning of appartement, de mogelijkheid om buiten te spelen wordt zeker gewaardeerd. Samenwonen met een ander katje behoort tot de mogelijkheden maar is geen harde voorwaarde. Of Winnie blij wordt van een hond in huis is niet bekend. Keurig kattenbakzindelijk.

De afsluiting is zoals u van ons gewend bent: komt u kennismaken? U bent welkom! We werken op afspraak. info@schuthok.nl.