Feestelijke Koningsdag in Julianadorp!

Nieuws
Koningsdag staat weer voor de deur. In Julianadorp wordt deze dag uitbundig gevierd.
Koningsdag staat weer voor de deur. In Julianadorp wordt deze dag uitbundig gevierd. (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Binnenkort is het weer zover: Koningsdag! Zaterdag 27 april 2024 kan eenieder feestelijk meedoen aan de activiteiten op het Loopuytpark in Julianadorp. Deze dag wordt georganiseerd door de Culturele Vereniging Julianadorp Vooruit en er is van alles te beleven.

Iedereen is van harte welkom op de kleedjesmarkt die om 08.00 uur begint. Hier kun je gezellig rondsnuffelen tussen allerlei leuke spulletjes. Tussen 10.00 en 13.30 uur kun je meedoen met verschillende spelletjes zoals sjoelen, zenuwspel, magneetvissen en meer. Doe mee aan het Rad van Fortuin en win gave prijzen! Daarnaast is er een klimladderspel waar de kinderen aan mee kunnen doen en hun behendigheid kunnen laten zien. Voor de kinderen zijn er nog meer leuke activiteiten. Zo komt clown Sammy langs met allerlei mooie vouwballonnen tussen 10.00 en 11.30 uur, en kan je tussen 11.00 en 13.00 uur jezelf laten schminken!

Dansmoves

Dutch Dance Centre laat tussen 9.30 en 10.00 uur de nodige dansmoves zien. Van 12.00 tot 12.30 uur kunt u dansstudio Sèverine uit Julianadorp aan het werk zien om op het Loopuytpark. Tot slot een nieuwe activiteit, namelijk ‘Versier je fietsoptocht’.  Aanmelden kan tot woensdag 24 april 17.00 uur via de mail onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer, info@deculturele.nl

Al met al is er genoeg te zien en te doen, dus kom op zaterdag 27 april gezellig langs en vier de verjaardag van de Koning op het Loopuytpark in Julianadorp.

Nieuwe activiteit in Juliandorp: versier je fiets!