De ondertekening van het sponsorcontract door Maco van Heumen (r) van Mavitec BV en Hilko Kramer, voorzitter van SVW ‘27.
De ondertekening van het sponsorcontract door Maco van Heumen (r) van Mavitec BV en Hilko Kramer, voorzitter van SVW ‘27. (Foto: Aangeleverd)

Mavitec Green Energy nieuwe hoofdsponsor SVW ’27

Algemeen

HEERHUGOWAARD - Dibo Cleaning Systems is de afgelopen acht jaren tot volle tevredenheid van beide partijen hoofdsponsor geweest van SVW ‘27. Na beëindiging van deze overeenkomst aan het einde van dit seizoen was gelukkig al snel een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende drie seizoenen, namelijk Mavitec Green Energy.

Mavitec BV is een technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard. Het is al twintig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren van systemen voor het recyclen van organische bijproducten. Machines van Mavitec zetten deze bijproducten om tot waardevolle grondstoffen voor gebruik in andere processen. Zo wordt slachtbijproduct verwerkt tot hoogwaardige melen en vet voor gebruik in onder meer diervoeding en cosmetica. Een innovatief gasification systeem zet mest om in groene energie en EcoChar, een vruchtbare bodemverbeteraar; een mooie oplossing voor het wereldwijde mestprobleem. Mavitec Green Energy, de groene en tevens veelbelovende divisie, focust op het internationale voedselverspillingprobleem. Deze machines verwerken onder meer supermarktafval en scheiden de verpakking van het organische materiaal, dat na dit proces geschikt is voor gebruik in biogas- of biodieselinstallaties. Kortom, Mavitec draagt met duurzame oplossingen bij aan een circulaire economie en beter milieu. Een bedrijf waar Heerhugowaard trots op mag zijn.

Positieve ‘Energy’ op maat

Directeur/eigenaar Maco van Heumen: “Mavitec is al jaren subsponsor bij SVW ‘27. Toen we werden gevraagd om hoofdsponsor te worden hoefden we daar niet lang over na te denken. Mijn zoon Daan speelt al jaren bij SVW ‘27 en ik volg de club met veel belangstelling. Het is een financieel gezonde vereniging, met een solide en enthousiast bestuur, een bloeiende jeugdafdeling met een groeiend ledenbestand en een zeer actieve supportersvereniging. Mavitec doet niet alleen mooie dingen voor het milieu, we ondersteunen ook graag maatschappelijke initiatieven en goede doelen in de regio. De visie en plannen van SVW ’27 om te groeien sluiten mooi aan bij de doelstellingen van ons bedrijf. Mavitec haalt alles eruit wat erin zit en heeft ook volop ambities om te groeien. Dat levert veel positieve ‘Energy’ op, naast de clubkleur nóg een mooie link tussen Mavitec Green Energy en SVW ‘27.’

Nieuwe outfit voor vlaggenschip

Ook SVW ‘27 is verguld met deze nieuwe hoofdsponsor. ‘Hoewel je het natuurlijk niet altijd voor het uitzoeken hebt is een lokale hoofdsponsor, zoals SVW ‘27 overigens de laatste jaren altijd al heeft gehad, natuurlijk altijd prettig. Dat vergroot de betrokkenheid. Gelukkig was de overgang van de zondag 1 naar de zaterdag 1 met ingang van het komend seizoen voor Mavitec geen breekpunt tijdens de onderhandelingen. Afgezien van de aanzienlijke financiële bijdrage voor de komende drie seizoenen, zal Mavitec het nieuwe vlaggenschip zaterdag 1 voorzien van een compleet nieuwe outfit. Daarnaast zal de naam Mavitec Green Energy op het SVW-complex op diverse plaatsen prominent aanwezig zijn. En wellicht zal Mavitec, in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt, SVW’ers in de toekomst mogen verwelkomen als nieuwe werknemers, zodat het mes aan twee kanten snijdt, om maar eens een cliché te gebruiken”, aldus voorzitter Hilko Kramer.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Dijk en Waard

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Stichting Miss IQ heeft in 2022 hard aan de weg getimmerd Algemeen 25 nov, 11:40
Afbeelding
Wat is er te doen voor jongeren in Dijk en Waard? Algemeen 25 nov, 10:05
Afbeelding
Veel prijzen voor EBI-Sports in Alkmaar Sport 25 nov, 09:24
Afbeelding
Wijkagent Anne Kees Meines column 24 nov, 20:25
Afbeelding
Dennis Bruijn alias dj DNS laat alle generaties dansen Algemeen 24 nov, 20:00
Afbeelding
Dijk en Waarders scoren landelijk met groep acht musical ‘Dresscode’ Algemeen 24 nov, 16:09
Afbeelding
Marian de Wit verfraaide Caminopaadje met enorme muurschildering Algemeen 24 nov, 15:31
Afbeelding
WK: zó stimuleerde Qatar de nationale voetbalgekte Oranje 24 nov, 15:00
Afbeelding
WK 2022: de best betaalde voetballers Oranje 24 nov, 13:30
Afbeelding
Groot feest bij diamanten bruidspaar Co en Riet Zut-Ottenbros Algemeen 24 nov, 13:24
Afbeelding
Cursus Waarnemen bij Sterrenwacht Saturnus Algemeen 24 nov, 12:57
Afbeelding
Amnesty Write for Rights: brieven schrijven tegen onrecht Algemeen 24 nov, 12:26
Afbeelding
Gratis instuif bij honk- en softbalvereniging The Herons Sport 24 nov, 11:00
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief