De ondertekening van het sponsorcontract door Maco van Heumen (r) van Mavitec BV en Hilko Kramer, voorzitter van SVW ‘27.
De ondertekening van het sponsorcontract door Maco van Heumen (r) van Mavitec BV en Hilko Kramer, voorzitter van SVW ‘27. (Foto: Aangeleverd)

Mavitec Green Energy nieuwe hoofdsponsor SVW ’27

Algemeen

HEERHUGOWAARD - Dibo Cleaning Systems is de afgelopen acht jaren tot volle tevredenheid van beide partijen hoofdsponsor geweest van SVW ‘27. Na beëindiging van deze overeenkomst aan het einde van dit seizoen was gelukkig al snel een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende drie seizoenen, namelijk Mavitec Green Energy.

Mavitec BV is een technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard. Het is al twintig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren van systemen voor het recyclen van organische bijproducten. Machines van Mavitec zetten deze bijproducten om tot waardevolle grondstoffen voor gebruik in andere processen. Zo wordt slachtbijproduct verwerkt tot hoogwaardige melen en vet voor gebruik in onder meer diervoeding en cosmetica. Een innovatief gasification systeem zet mest om in groene energie en EcoChar, een vruchtbare bodemverbeteraar; een mooie oplossing voor het wereldwijde mestprobleem. Mavitec Green Energy, de groene en tevens veelbelovende divisie, focust op het internationale voedselverspillingprobleem. Deze machines verwerken onder meer supermarktafval en scheiden de verpakking van het organische materiaal, dat na dit proces geschikt is voor gebruik in biogas- of biodieselinstallaties. Kortom, Mavitec draagt met duurzame oplossingen bij aan een circulaire economie en beter milieu. Een bedrijf waar Heerhugowaard trots op mag zijn.

Positieve ‘Energy’ op maat

Directeur/eigenaar Maco van Heumen: “Mavitec is al jaren subsponsor bij SVW ‘27. Toen we werden gevraagd om hoofdsponsor te worden hoefden we daar niet lang over na te denken. Mijn zoon Daan speelt al jaren bij SVW ‘27 en ik volg de club met veel belangstelling. Het is een financieel gezonde vereniging, met een solide en enthousiast bestuur, een bloeiende jeugdafdeling met een groeiend ledenbestand en een zeer actieve supportersvereniging. Mavitec doet niet alleen mooie dingen voor het milieu, we ondersteunen ook graag maatschappelijke initiatieven en goede doelen in de regio. De visie en plannen van SVW ’27 om te groeien sluiten mooi aan bij de doelstellingen van ons bedrijf. Mavitec haalt alles eruit wat erin zit en heeft ook volop ambities om te groeien. Dat levert veel positieve ‘Energy’ op, naast de clubkleur nóg een mooie link tussen Mavitec Green Energy en SVW ‘27.’

Nieuwe outfit voor vlaggenschip

Ook SVW ‘27 is verguld met deze nieuwe hoofdsponsor. ‘Hoewel je het natuurlijk niet altijd voor het uitzoeken hebt is een lokale hoofdsponsor, zoals SVW ‘27 overigens de laatste jaren altijd al heeft gehad, natuurlijk altijd prettig. Dat vergroot de betrokkenheid. Gelukkig was de overgang van de zondag 1 naar de zaterdag 1 met ingang van het komend seizoen voor Mavitec geen breekpunt tijdens de onderhandelingen. Afgezien van de aanzienlijke financiële bijdrage voor de komende drie seizoenen, zal Mavitec het nieuwe vlaggenschip zaterdag 1 voorzien van een compleet nieuwe outfit. Daarnaast zal de naam Mavitec Green Energy op het SVW-complex op diverse plaatsen prominent aanwezig zijn. En wellicht zal Mavitec, in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt, SVW’ers in de toekomst mogen verwelkomen als nieuwe werknemers, zodat het mes aan twee kanten snijdt, om maar eens een cliché te gebruiken”, aldus voorzitter Hilko Kramer.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Dijk en Waard

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Dorpswandeling Zuid-Scharwoude en fietstocht Langedijk Algemeen 9 aug, 11:35
Afbeelding
Stond bij jou de zomerpuzzel van Rodi in de krant? Algemeen 9 aug, 09:00
Afbeelding
De Broekervaart gaat officieel van start Algemeen 8 aug, 18:45
Afbeelding
Opnieuw record voor Schilder; Van Diepen maakt indruk Sport 7 aug, 13:13
Afbeelding
Leuke workshops voor kinderen in het kader van de PrutsHubDagen Algemeen 7 aug, 12:39
Afbeelding
Vier het Leven neemt Dijk en Waardse ouderen mee uit Algemeen 7 aug, 10:23
Afbeelding
Fietser en automobilist gewond bij ongeluk in Sint Pancras 112-nieuws 6 aug, 20:38
Afbeelding
Dubbele ontdekkingspret over land en water in Dijk en Waard Algemeen 6 aug, 17:32
Afbeelding
Geruchtenstroom draait op volle toeren na arrestatie David Mendes da Silva Algemeen 6 aug, 15:49
Afbeelding
Ontmoetingsgroep De Horst gaat gewoon door in de zomer Algemeen 6 aug, 15:25
Afbeelding
Biljarten met De Grijze Duiven in Heerhugowaard Algemeen 6 aug, 10:20
Afbeelding
Familie en vrienden op vakantie? Zo blijf je verbonden deze zomer Algemeen 6 aug, 10:17
Afbeelding
Primeur: skeelerwedstrijd tijdens Tour de Waard Sport 5 aug, 15:21
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief