Jayne en Sam winnen De Grote Prijs van het Trinitas College

Cultuur
De supergelukkige winnaars Jayne en Sam.
De supergelukkige winnaars Jayne en Sam. (Foto: AGHeeremansPhotography)

HEERHUGOWAARD - De Grote Prijs is dé muzikale talentenpresentatie van de leerlingen van het Trinitas College. In ruim dertig jaar is de show uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse evenement in Cool kunst en cultuur en een ware broedplaats van lokaal talent. 

Ook dit jaar, het lustrum van 30+2-jaar Grote Prijs was weer een editie om van te watertanden. Zo veel talent in Dijk en Waard, dat is toch iets om trots op te zijn! Zangers, dansers, solo, duo’s en een heuse rockband met vuurwerk en al, ingetogen ballads, beukende gitaren, ingetogen samenzang en een klassiek stuk door Arianna: alles kwam voorbij deze avond en alles mocht er zijn.  

Grote en terechte winnaars waren de jonge Jayne en Sam, die samen dansten op ‘You are the reason’. Ze deden dat met zo enorm veel emotie en bezieling dat er hier en daar een traantje werd weggepinkt in het publiek. Terechte winnaars dus!

Maar ook alle lof aan alle andere artiesten die deze avond optraden, De Grote Prijs is een ervaring voor het leven. Niet voor niets zijn vele oud-deelnemers nog altijd betrokken bij het evenement. Het is echt een feest voor en door (oud-) leerlingen. 

Kijk voor meer informatie op www.degroteprijs.nl. Interesse in een rol als sponsor? Neem dan contact op via info@degroteprijs.nl. Voor een trip down memory lane kijk je op youtube.com/@degroteprijs voor alle optredens vanaf 1991!

De hele groep van supertalenten bij elkaar. Zij hebben voor een fantastische avond gezorgd.
Afbeelding
Presentator en muziekdocent van het Trinitas Karel Witte praatte de avond soepeltjes aan elkaar.
Jayne en Sam dansten op 'You are the rason' en deden dat met enorm veel emotie en bezieling. Terechte winnars!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Marco Rijkhoff en Erik Wegman, oud-leerlingen van het Han Fortmann College en al vanaf het eerste uur betrokken bij de organisatie van De Grote Prijs.
Afbeelding
Afbeelding
'Live and let die' met vuurwerk! door de groep Wildfire.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding