Tijd voor jezelf bij Cool kunst en cultuur

Cultuur
Zingen maakt blij, en samen zingen al helemaal!
Zingen maakt blij, en samen zingen al helemaal! (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Ben je op zoek naar een moment van ontspanning in je drukke werkweek of ontdek je graag een nieuw talent? Bij Cool kunst en cultuur worden ook voor volwassenen diverse creatieve en muzikale cursussen aangeboden. Binnenkort starten de cursussen fotografie en het popkoor Vocal Group Sing Out. In de cursus fotografie leer je in tien avonden alle tips en tricks die nodig zijn voor het schieten van het perfecte plaatje! Word je blij van zingen? Meld je dan aan voor Vocal Group Sing Out en zing samen met andere muziekliefhebbers de leukste nummers.

Fotografiecursus (18+)

Ontdek tijdens deze cursus hoe je met je eigen camera het perfecte plaatje schiet! Leer alles wat je moet weten over sluitertijden, diafragma’s, belichting, flitsgebruik en compositie. Tijdens deze cursus leer je jouw camera (nog) beter kennen. Na afloop heb je die automatische stand niet meer nodig! Op naar het perfecte plaatje!


Schiet jij straks het perfecte plaatje? - (Foto: Aangeleverd)

Vocal Group Sing Out (18+)

Zingen maakt je blij en zingen met anderen is nóg leuker! Ben je 18+ en houd je van zingen? Meld je dan aan voor Vocal Group Sing Out en zing samen met andere muziekliefhebbers de leukste gospel-, jazz- en popnummers. Plezier bij het zingen staat voorop maar daarnaast leer je ook alles over stemvorming, ademhaling en podiumpresentatie.

Inschrijven

Cool kunst en cultuur biedt naast deze en vele andere cursussen ook instrumentale lessen aan. Van gitaar tot dwarsfluit, van saxofoon tot keyboard. Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. 

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie.