Winterfair De Noord: een weekend vol sfeer en gezelligheid!

Cultuur
Beleef een weekend vol sfeer en gezelligheid in De Noord!
Beleef een weekend vol sfeer en gezelligheid in De Noord! (Foto: Pixabay)

DE NOORD - Bereid je voor op een feestelijk weekend vol warmte en winterse betovering tijdens Winterfair De Noord 2023, zaterdag 25 en zondag 26 november van 10.00 tot 17.00 uur. Dit jaar worden bezoekers verrast met nieuwe locaties en 52 enthousiaste deelnemers die je laten kennismaken met het beste van wat De Noord te bieden heeft.  

Ontdek de charme op de 14 locaties waar de rode kerstboom hangt en doe mee met de rebus-puzzeltocht om een verrassende prijs te winnen. Wat kun je verwachten, naast briljante cadeau-ideeën en prachtige items voor in en rondom je huis? Ontdek niet alleen het aanbod, maar laat je ook verrassen door wat er nog meer te beleven is op het gebied van muziek, kunst, workshops, culinaire lekkernijen, fit en gezondheid, interieur, curiosa en brocante en handwerk. 

Voor meer informatie en het ontdekken van alle verrassingen die op je wachten, download de folder van Winterfair 2023 op www.heerhugowaarddenoord.nl of gebruik onderstaande QR-code. Je bent meer dan welkom in Heerhugowaard De Noord, tijdens de Winterfair De Noord 2023, ‘Een Feest van Licht, Liefde en Lokale Schoonheid!’.


Beleef de winterfair in Heerhugowaard De Noord op 25 en 26 november. Scan voor meer info!

Afbeelding