Kleding verzenden in plastic verzendzakken

Duurzaam
 Een verzendzak is een veilige manier om je kleding te verzenden.
Een verzendzak is een veilige manier om je kleding te verzenden. (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Vandaag de dag zijn er nogal wat mensen die handelen via Markplaats of Vinted. In eerste instantie om wat extra geld te verdienen, maar in de tweede plaats om tegenwicht te bieden aan de wegwerpmaatschappij waar we tot kort geleden nog volledig deel van uitmaakten. Pas de laatste jaren dringt het besef door dat we met z’n allen duurzamer en spaarzamer moeten leven om het milieu te ontzien. Het is mooi dat veel mensen kleding dat gedragen is, maar dat nog steeds van goede kwaliteit is, doneren of verkopen om het zo een tweede leven te geven. Maar al die kleding moet fatsoenlijk opgestuurd worden. Je hebt er niets aan als kledingstukken verfomfaaid, nat en beschadigd bij je koper terechtkomen. Maak dan gebruik van plastic verzendzakken om in één keer goed je spullen te verzenden.

Handelen via bekende sites en de verzending van spullen

Een robuuste verzendzak met degelijke plakstrip sluiting 

De vervoerder van je spullen is er ook blij mee trouwens. In plaats van dozen en pakketten te moeten vervoeren, die naast de inhoud ook veel lucht bevatten en dus ruimte innemen in de bus, neemt hij losse verzendzakken mee die gemakkelijk te hanteren zijn. De verzendzakken zijn behoorlijk stevig en scheuren bijna niet. Vocht en vuil krijgen zo geen kans. Omdat een plastic verzendzak aan de bovenkant een plakstrip heeft sluit de zak als een kluis. Iemand die onbevoegd de zak opent, beschadigt deze en blijft dus niet onopgemerkt. Bij een doos kan dit wel eenvoudig. Een verzendzak is dus een veilige manier om je spullen te verzenden. Op de verzendzak plak je een of meerdere dymo labels. Zeker als deze geprint zijn in een speciale labelprinter, geschikt voor de dymo labels, weet je dat je product de weg naar de klant gaat vinden.

Eenvoudig te bestellen in een paar klikken 

Het online bestellen van stevige plastic verzendzakken en dymo labels is eenvoudig. Easypack maakt het proces inzichtelijk en gemakkelijk. Vanuit je luie (bureau)stoel bestel je jouw gewenste hoeveelheid. En zoals je zult zien zijn er aanverwante producten te bestellen die je misschien nodig hebt, zoals opvulmateriaal, paklijstenveloppen en printers voor de labels. De dymo labels zijn er in verschillende formaten. Een en ander hangt af van de hoeveelheid informatie die je kwijt wilt op het label. 

Verzend je dus regelmatig spullen die goed droog moeten blijven maar wel gevouwen mogen worden? Met de plastic verzendzakken en dymo labels gaat je dit eenvoudig af en bespaar je jezelf een hoop tijd. In een oogwenk heb je het product in de zak gedaan. Gemakkelijker maak je het jezelf niet.

Deze publicatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.