The Crossband extra act tijdens Heerhugowaard LIVE 2023

Nieuws
De Crossband verzorgt een speciaal optreden waarover nog lang nagepraat zal worden.
De Crossband verzorgt een speciaal optreden waarover nog lang nagepraat zal worden. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Heerhugowaard Live, het populaire jaarlijkse muziekfestival, dat dit jaar plaatsvinden op 23 en 24 september op IJsbaan ’t Kruis heeft The Crossband toegevoegd aan het programma voor 2023. Na overleg met de legendarische Kruizer band is besloten om hen toe te voegen aan de toch al fantastische line up op de Zaterdag. The Crossband zal een speciaal optreden verzorgen waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Manager van The Crossband Fred Oudhuis: “We begrepen van de organisatie dat dit de laatste keer is dat Heerhugowaard LIVE in ‘t Kruis gaat plaatsvinden. Daarom vinden we het belangrijk om hier nog eenmaal te rocken als nooit tevoren. Het succesvolle optreden op Popweekend in mei smaakt naar meer, ook gezien de grote opkomst van het publiek en de vele positieve reacties die we ontvingen. De plek in ‘t Kruis is natuurlijk bijzonder, de leden van de band hebben hier veel meegemaakt, denk aan de optredens in 1996, 2000, 2004 en natuurlijk vorig jaar. We vinden het daarom te gek om nog een keer op deze plek terug te keren en een speciaal optreden te verzorgen wat men niet snel meer zal vergeten!” 

Naast The Crossband zullen ook de Radio 10 DJ’s René Verkerk en Dennis Verheugd te zien en te horen zijn tijdens Heerhugowaard LIVE! 

Programma 

Zaterdag 23 september

Lekker meezingen met de beste coverbands van Nederland. Je doet je ogen dicht en denkt dat U2, Queen en ABBA voor je staan op te treden. Daarbij ook nog op dezelfde dag de Hermes House Band en de razend populaire Edwin Evers Band. Op deze 80’s & 90’s avond maken zij de cirkel helemaal rond. 

Zondag 24 september

De zondag van Heerhugowaard Live is voor iedereen. Met optredens van de magiër Hans Klok, de hits van Kris Kross Amsterdam en de ruim drie uur durende live show met alleen maar toppers als Jeroen van der Boom, Yves Berendse, Emma Heester en Frans Duijts. Als je van de Vrienden van Amstel houdt, wil je dit ook niet missen! Naast alle bands, dj’s en artiesten kun je ook genieten van een van de vele foodtrucks op ons speciale en vernieuwde food court. 

Het evenement is toegankelijk voor iedereen met een geldig toegangsbewijs. Een tweedaags combinatie-ticket koop je al voor 62 euro, dagkaarten zijn te koop vanaf slechts 35 euro. De capaciteit van het festival is wat verlaagd, dus wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen. De Early Bird kaarten zijn inmiddels allemaal uitverkocht. 

Heerhugowaard LIVE 

Datum: zaterdag 23 en zondag 24 september 2023
Locatie: IJsbaan ’t Kruis, Heerhugowaard
Leeftijd: ALLE LEEFTIJDEN 

Zaterdag, aanvang 16.00 uur: De Edwin Evers Band, Hermes House Band, The Crossband, Queen Must Go On, ABBA Fever, U2 Two, Radio 10 DJ Dennis Verheugd, foodcourt met diverse foodtrucks 

Zondag, aanvang 15.30 uur: Kris Kross Amsterdam, Hans Klok, Yves Berendse, Emma Heesters, Frans Duijts, Jeroen van der Boom, Berget Lewis, Xander de Buisonjé, BENR, Sven Versteeg, M&M Band, Radio 10 DJ René Verkerk, foodcourt met diverse foodtrucks.

Tickets

Zaterdag
Early Bird € 39 UITVERKOCHT
Regulier € 43
Golden Circle € 72

Zondag
Early Bird € 29 UITVERKOCHT
Regulier € 35
Golden Circle € 62

Combiticket 2 dagen € 60
Groepstickets 10 personen zaterdag € 400; zondag € 325

(alle prijzen exclusief 2,50 servicekosten)

Tickets bestel je op www.heerhugowaardlive.nl.