Bouwmarkt Hubo al jaren sponsor Tour de Waard

Nieuws
Afbeelding
(Foto: AG Heeremansphotography)

HEERHUGOWAARD – Met 170 winkels, vakmensen en montage aan huis is Hubo een van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche in Nederland. De belofte ‘Hubo helpt’ is de bekende slogan.

Door: Ruud de Waard

“Vooral voor mensen met twee linkerhanden zijn wij als Hubo uitkomst om de helpende hand toe te steken,” zegt Gaby Oosterling, samen met René van Kleef, eigenaren van Hubo Heerhugowaard. “Als mensen zelf een klus niet kunnen klaren, dan kunnen wij het samen met de klant het project oplossen.” Zowel René als Gaby zijn al jaren betrokken bij de onderneming. “René al 25 jaar en ik ongeveer 31 jaar. Voorheen bij Multimate en vier jaar geleden werd er verder gegaan onder de naam Bouwmarkt Hubo. Wij beiden zijn franchisenemers van Hubo Heerhugowaard.” Al maandernlang zijn er werkzaamheden aan de Middenweg. Gaby: “Erg lastig voor onze klanten die soms niet hun auto op onze parkeerplaats kwijt kunnen. De parkeerplaats is nu een soort doorgaande weg geworden, waarbij van twee kanten auto’s komen. We hopen dat dat snel voorbij is.”

Klanten

In het fraaie pand van maar liefst 2500 vierkante meter, aan de Middenweg in Heerhugowaard, weten klussers uit de wijde omgeving Hubo te vinden. “Niet alleen in Heerhugowaard, maar ook in omliggende plaatsen, wordt er heel veel nieuwbouw gebouwd. Dat merken we. En maatwerk is onze specialiteit. Mensen vinden het prettig dat ze de montage van kasten op maat of binnen- en buitendeuren en van horren en vloeren tot binnen- en buitenzonwerking door onze vakmensen laten meten, maken en monteren. Mensen laten ook bij ons hout en plaatwerk op maat zagen. Verder hebben we ook verfmeng-service, waar je verf kunt laten mengen in elke kleur die je maar wilt. Thuis laten bezorgen is ook service en ook van onze sleutelservice wordt goed gebruikt van gemaakt.”

Lokale sponsoring

“Als we de Multimate jaren meetellen bestaat de onderneming nu 25 jaar. En zolang sponsoren wij ook verschillende lokale evenementen en verenigingen. Tour de Waard is natuurlijk een fantastisch evenement waar veel mensen op af komen. Altijd een perfecte organisatie met een heel leger van vrijwilligers. Dat sponsoren we heel graag. En daarom willen we graag onze naam van Hubo aan dit evenement verbinden en dat zullen we ook in de toekomst blijven doen. Maar ook andere evenementen, zoals het Popweekend Heerhugowaard, voetbalvereniging SVW en clubs uit Heerhugowaard Noord kunnen rekenen op steun van Hubo.”

Hubo helpt. Bouwmarkt Hubo, Middenweg 275a, Heerhugowaard.