Kapsalon Schouten heet voortaan Herenkapsalon Fatih

Partnerbijdrage
Fatih heeft nog elke dag plezier in zijn werk.
Fatih heeft nog elke dag plezier in zijn werk. (Foto: AG Heeremans Photography)

HEERHUGOWAARD – Verhuizen naar een nieuw pand is een mooi moment voor een nieuwe naam, vond Fatih Gülali, die sinds 2013 Kapsalon Schouten runt. Boven het gloednieuwe pand aan De Groene Trede 3, nabij het NS-station en op de hoek bij de krulbrug over de N242, prijkt voortaan de naam Herenkapsalon Fatih. “Wat natuurlijk niet is veranderd is de zorg, service en gezelligheid die u van ons gewend bent. Wij zien u graag op onze nieuwe locatie!”


Vol trots presenteert Fatih zijn nieuwe kapsalon in De Groene Trede in Heerhugowaard.- (Foto: AG Heeremans Photography)

Met trots vertelt Fatih - die het kappersvak in Turkije leerde en voor zijn liefde voor Margreet ruim twintig jaar geleden naar Nederland kwam - wat de kracht is van zijn salon. “Dit is een kleine maar gezellige en heel schone kapsalon, waar de bezoeker nog gewoon de aandacht krijgt die hij verdient. Ik vind dat je de tijd moet nemen voor de mensen en zorgen dat ze tevreden de deur uitgaan. Net dat extra beetje service bieden hoort daar ook bij: behalve het hoofdhaar ook oor- en neusharen en wenkbrauwen bijwerken bijvoorbeeld.” Het contact met mensen is voor Fatih één van de redenen die het kappersvak zo leuk maken. “Ik geniet van mijn werk, ik heb er na al die jaren nog steeds plezier in.”

Wie langs wil komen, kan het beste even een afspraak maken via de nieuwe site www.herenkapsalon-fatih.nl. Of bel 072-5714610. De kapsalon is geopend dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 20.30 en zaterdag van 08.00 tot 16.30 uur.