EP Beerepoot Broek op Langedijk viert 5-jarig jubileum

Partnerbijdrage
Het team in Broek op Langedijk staat altijd voor u klaar.
Het team in Broek op Langedijk staat altijd voor u klaar. (Foto: Fer Korver )

BROEK OP LANGEDIJK – Dit jaar viert EP Beerepoot in Broek op Langedijk haar 5-jarig jubileum. Bedrijfsleider Job Gootjes vertelt over het succes van de winkel in de dorpskern.

Met verschillende vestigingen verspreid over Noord-Holland is EP Beerepoot uitgegroeid tot een vertrouwd begrip in de regio. “Vijf jaar geleden namen we de zaak over van een andere lokale ondernemer, Jack Stet,” vertelt Job. “We kozen voor deze locatie in Broek op Langedijk vanwege de centrale ligging.” De ligging in het hart van Broek op Langedijk maakt het gemakkelijk voor klanten uit de hele regio om even langs te komen.

Succesvolle formule

Het vertrouwde imago van EP Beerepoot blijft succes oogsten. “We behoren inmiddels tot het meubilair van Langedijk. Het feit dat we hier al vijf jaar succesvol opereren blijkt wel uit het aantal nieuwe klanten dat we wekelijks mogen verwelkomen. Door de juiste balans te vinden tussen betrouwbare service en aantrekkelijke aanbiedingen, zijn we in staat om optimaal in te spelen op de behoeften van onze klanten.” Voor deskundig advies kunnen klanten altijd terecht in de winkel, waar alle medewerkers goed opgeleid zijn en beschikken over uitgebreide kennis van het assortiment dat bestaat uit de bekende elektronica-merken en exclusievere merken zoals: Demeyere, Maison Berger, Dyson, Jura en Sonos.

Divers assortiment

Bij EP Beerepoot vind je alles op het gebied van elektronica voor in en om het huis. Naast de 6 winkels in Noord-Holland en het centrale magazijn in Zwaagdijk, heeft EP Beerepoot ook eigen bezorgers, installateurs en monteurs. Hierdoor blijven de lijn kort en de service hoogstaand. Niet voor niets geven klanten EP Beerepoot een dikke 9. “Wij bieden een compleet pakket, van advies en aankoop tot installatie bij de klant thuis. Dat maakt ons echt uniek.”

Breng gerust een bezoek aan de winkel, waar je gratis kunt parkeren voor de deur. Je vindt EP Beerepoot op Broekerplein 1 in Broek op Langedijk.

Gedurende de hele maand april kunnen klanten profiteren van aanzienlijke kortingen bij alle winkels van EP Beerepoot. Ontdek de voordelen van het voorjaarsaanbod met kortingen tot wel 30% op een uitgebreid assortiment producten van toonaangevende merken.

Afbeelding