Twintigste editie wijkenvoetbaltoernooi

Sport
Afbeelding
(Foto: archief)

BROEK OP LANGEDIJK - Zaterdag 6 juli zal het wijkenvoetbaltoernooi in de wijk Mayersloot west aan de Bosgroet plaatsvinden. 

Deze keer heeft het toernooi een extra feestelijk tintje omdat het de twintigste editie is van dit inmiddels niet meer weg te denken jaarlijkse voetbal toernooi. Het wordt georganiseerd door een aantal vrijwilligers namens de wijkraad Mayersloot west. De voorbereidingen zijn al vanaf maart in volle gang en de flyer is gedrukt. Vele vrienden die dit toernooi een warm hart toedragen hebben mede gezorgd dat er voor iedereen weer voldoende te drinken en wat te eten aanwezig zal zijn. 

Binnenkort zal de flyer met informatie gepubliceerd worden op de website van de wijkraad Mayersloot west en op de scholen in de wijk Mayersloot west. Houd deze dus goed in de gaten, want het beloofd wederom een fantastische dag te worden. Op de flyer staat ook aangegeven hoe in te schrijven en voor wanneer. 

De organisatie kijkt uit naar deze dag en is ook dit jaar weer benieuwd naar alle voetbal skills die voorgeschoteld gaan worden in de leeftijdsgroepen van 6 tot en met 15 jaar.

De organisatie hoopt zo’n 200 kinderen te mogen verwelkomen. Schrijf je op tijd in, want vol is vol.