Voorjaarsconcert van harmonieorkest Het Blazersensemble

Uit
Het Blazersensemble bereidt zich voor op een spetterend Voorjaarsconcert.
Het Blazersensemble bereidt zich voor op een spetterend Voorjaarsconcert. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - ‘Een nieuwe lente, een nieuw geluid’ schreef dichter Herman Gorter ooit in zijn beroemde gedicht. De muzikanten van Het Blazersensemble willen die tekst graag parafraseren tot: ‘een nieuwe lente, een vertrouwd geluid’. Namelijk het geluid van het Voorjaarsconcert dat Het Blazersensemble zaterdag 1 april verzorgt in de gezellige en knusse Ontmoetingskerk aan de Middenweg in Heerhugowaard.

Traditiegetrouw wordt ook dit Voorjaarsconcert een optreden vol afwisseling en muzikale verrassingen. “Eén verrassing willen we alvast verklappen”, vertelt Peter Speijer namens Het Blazersensemble. “Wij verzorgen dit concert samen met het meisjespopkoor Young Heartbeat uit Alkmaar onder leiding van dirigent Adinda Vis. Het koor zorgt met hun optreden voor een verfrissend vocaal lentegeluid. Aan het einde van het concert spelen en zingen we voor u het nummer ‘Arcade’, waarmee Duncan Laurence in 2019 het Eurovisie Songfestival won.”

Maar voordat dat lied klinkt, heeft Het Blazersensemble - nog steeds onder bezielende leiding van de inspirerende dirigent Steffen Snip - een aantal pittige nummers ten gehore gebracht, waaronder ‘Back to Black’, ‘Les Miserables’ en ‘The Mask of Zorro’ .

Wil je dit concert meebeleven? Reserveer dan nu je kaarten à 10 euro via kaartverkoop@blazersensemble.nl. Of koop ze op de dag zelf aan de kassa. Het concert is zaterdag 1 april vanaf 20.00 uur in Ontmoetingskerk De Brink aan de Middenweg 168 in Heerhugowaard. 

Kijk ook eens op www.blazersensemble.nl.