Artquake organiseert singer-songwriteravond in Kompleks

Uit
Wegdromen bij de muziek van Amber Alora.
Wegdromen bij de muziek van Amber Alora. (Foto: KVL Photography)

DIJK EN WAARD - Joëlle & Luna, Amber Alora en Mips, dat zijn de talenten die vrijdagavond 17 maart te horen en te zien zijn tijdens de singer-/songwriteravond in JC Kompleks aan de Beukenlaan 1a in Heerhugowaard. Deze jonge artiesten, allen afkomstig uit Dijk en Waard, traden al eerder op bij evenementen van Artquake, en schitterden eerder tijdens de Streekmarkt Broekerveiling en festival Wonderlicht in Alkmaar.

Joëlle en Luna uit Heerhugowaard zijn al lange tijd goede vrienden en besloten afgelopen jaar hun passie voor muziek te gaan delen door samen muziek te maken, op te treden en liedjes te schrijven. Ze spelen beide piano en daarnaast heeft Luna veel plezier in het spelen van de gitaar. Covers, maar ook zelfgeschreven liedjes zijn te verwachten van dit duo. Eind maart doen ze mee aan De Grote Prijs van het Trinitas College. 

Amber Alora

Amber is een 24-jarige singer-songwriter, opgegroeid in Sint Pancras. Alle liedjes die ze schrijft zijn gebaseerd op de dingen die zij meemaakt in dit vreemde, mooie en harde leven en de lessen en emoties die dat met zicht meebrengt. Twee van haar liedjes staan op de cd ‘Uiteraard uit Dijk & Waard’ van Stichting Lief Langedijk. Haar muziek is Nederlandstalige luistermuziek om bij weg te dromen met een rauw randje. Voor dit optreden wordt ze begeleid door de zeer talentvolle multi-instrumentalist Thomas en geweldige gitarist Rik van de band Prins Blitz.


Mips

Mips uit Langedijk speelt melancholische indiepop, geïnspireerd door natuur, emotie en het dagelijkse leven. De kleine landschapjes die ze creërt, weerspiegelen dromerig verlangen, frustratie en de zoektocht naar identiteit. Haar geluid draagt natuurlijke elementen die je meeslepen in haar gedachten.

Aanvang 20.30 uur. Meer weten over Artquake en al het talent uit Dijk en Waard? Kijk op www.art-quake.com.