Koningsdag Oudkarspel 2024: dit is het programma!

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

OUDKARSPEL - Wat kun je verwachten van Koningsdag 2024 in Oudkarspel? Je leest het in dit artikel!

Koningsdag Oudkarspel 2024

Oudkarspel maakt zich op voor een spetterende Koningsdag 2024! Op 27 april transformeert het dorp in een feestelijke sfeer. Van 10.00 tot 00.00 zijn er kinderspelen, een autopuzzelrit en het Oranjefeest in Oudkarspel. Wat kun je nog meer verwachten? Dit is de planning van Koningsdag Oudkarspel 2024.

Iedereen is welkom bij de feestelijke Koningsdag in Oudkarspel! Het bestuur heeft wederom vastgehouden aan de oude traditie en heeft weer leuke spelletjes verzonnen voor de kinderen. Voor de ouders, opa’s en oma’s staat de koffie klaar. Voor de ouderen/gezinnen is de bekende autopuzzelrit uitgezet. Vertrekpunt is vanuit het Behouden Huis.

Programma Koningsdag Oudkarspel 2024

Van 10.00 tot 12.00 kunnen de kids deelnemen aan de Kinderspelen, met dit jaar het thema Olympische Spelen. Het speelveld van de Zaagmolenweg wordt omgetoverd in oranjekleuren en het belooft een spetterend feest te worden voor zowel de kinderen als de ouders en familie. Er staan weer diverse spelletjes en springkussens klaar voor de kinderen.

Net zoals ieder jaar wordt er traditiegetrouw afgesloten met De Zevensprong. Dit jaar, als vanouds, met muzikale verzorging van Harmonie Excelsior. Voor de ouders is er koffie en thee en alle kinderen krijgen na De Zevensprong iets leuks/lekkers mee. Laten we hopen op goed weer!

Autopuzzelrit Oudkarspel

Om 17.30 uur gaat de bekende Gezelligheidspuzzelrit van start vanaf Het Behouden Huis in Oudkarspel. Inschrijven kan in Het Behouden Huis en direct na de inschrijving kun je vertrekken met de auto. De antwoorden van de vragen vind je alleen langs de rit, antwoorden op internet kunnen afwijken. Per auto geldt slechts één deelnameformulier. Laten we er een gezellige autopuzzelrit van maken tijdens Koningsdag Oudkarspel 2024!

Oranjefeest Oudkarspel

Vanaf 19.30 uur gaat het Oranjefeest van start met muziek in Het Behouden Huis. De bespreking van de puzzelrit en bijbehorende prijsuitreiking zullen plaatsvinden om ongeveer 20.30 uur, wanneer alle deelnemers binnen zijn. Na de prijsuitreiking gaat het feest echt van start en wordt Koningsdag Oudkarspel 2024 feestelijk afgesloten!