Informatiebijeenkomst ondernemers versterking brug A7 bij Purmerend

Nieuws
Afbeelding
(Foto: RodiMedia/NV)

REGIO - Van april tot september versterkt Rijkswaterstaat de brug in de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend. Tijdens de werkzaamheden geldt in de eerste fase een extra gewichtsbeperking van 25 ton. Na de versterking van de brug kan al het (transport)verkeer weer vlot en veilig over de brug.  Op dinsdag 27 februari organiseert Rijkswaterstaat een informatiebijeenkomst voor ondernemers in de regio Purmerend, Beemster, Edam-Volendam en Waterland.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de werkzaamheden, de planning en de verkeersmaatregelen. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en om met elkaar het gesprek aan te gaan. Hier vindt u alvast meer informatie over het bereikbaarheidsplan van Rijkswaterstaat. 

Programma

De informatiebijeenkomst start met een plenaire presentatie van Rijkswaterstaat. Daarna is er ruimte om met elkaar verdiepende gesprekken te voeren. Wat betekenen de werkzaamheden voor uw bedrijf? Hoe kunt u zich hierop voorbereiden? En op welke manier kan Rijkswaterstaat u hierin ondersteunen?   

Tijd: 20:00-21:30 uur  

Locatie: Sportcafé de Beuk, Van IJsendijkstraat 365 te Purmerend  

(Bron: gemeente Purmerend)