Heropeningsweekend Tase Wonen & Slapen

Partnerbijdrage
Het team van Tase Wonen & Slapen.
Het team van Tase Wonen & Slapen. (Foto: aangeleverd)

VOLENDAM – Tase Wonen & Slapen aan de Julianaweg 208 is volledig vernieuwd. Van onder tot boven is de showroom onder handen genomen. Nieuwe wanden, nieuwe vloeren, nieuwe verlichting, een nieuw kleurenplan en er is maar liefst 400 vierkante meter bij gekomen. Dat betekent dat er nu 7500 vierkante meter woonplezier te vinden is, en dat alles onder één dak. 

Ondernemers Ronald en Ed Plat zijn blij met het resultaat: “Wij hebben met ons gehele team keihard gewerkt en zijn enorm trots op ons team en het resultaat. De showroom is ontzettend mooi geworden en daarom hebben wij aankomend weekend een feestelijk heropeningsweekend met leuke acties.”

Heropeningsweekend

Kom langs en kijk je ogen uit in de vernieuwde showroom. Hier vind je onder andere een uitgebreide nieuwe collectie verlichting. “Wij hebben maar liefst 600 verschillende lampen”, vertelt Ronald. “De relaxfauteuilstudio is ook geheel vernieuwd met een enorme diversiteit aan modellen die veel comfort bieden. En uiteraard staat de showroom vol nieuwe banken, salontafels, eethoeken en (wand)kasten. Mooie merken als INhouse, Pure, Pronto Wonen, Altijd Goed Slapen, Pullman en Avek zijn bij ons te vinden”.  Pronto kan heel veel uit voorraad leveren. Dat betekent dat je snel een nieuwe bank of tafel in huis hebt. “Voor sommige meubels in de collectie geldt zelfs een zogenaamde Quick delivery; de bank, eettafel of stoelen worden dan binnen één of twee weken bij je thuis op de stoep afgeleverd”, aldus Ronald.

zaterdag 4 en zondag 5 februari

Op de collectie van Pronto Wonen zit tijdens dit speciale weekend een leuke korting. “Twintig procent op alle accessoires van Pronto”. Voor degenen die hun huis een make-over willen geven zijn er stylistes die de klant van het juiste advies kunnen voorzien. Voor iedereen is er bij Tase Wonen wel een geschikte woonstijl te vinden. “Het is zelfs mogelijk een 3D-ontwerp van je nieuwe woonkamer of slaapkamer te laten maken.”

Korting en prijzen

“Tijdens het weekend hebben we een hapje en een drankje voor de klanten en verloten we een aantal leuke prijzen. Wij verwelkomen iedereen graag in onze vernieuwde showroom!” Openingstijden: za 09.30-17.00 uur en zo 12.00-17.00 uur.

www.tasewonen.nl