René Mioch presentator CineMusic Tour in Westerkerk Enkhuizen

Cultuur
CineMusic Tour komt naar Westerkerk.
CineMusic Tour komt naar Westerkerk. (Foto: aangeleverd)

De tour van The CineMusic Experience start 18 november. In deze unieke beleving speelt het orkest met 32 musici en dirigent 25 nummers uit wereldberoemde films. Van James Bond tot Star Wars en van Schindler’s List tot Jungle Book. Het wervelende programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan filmjournalist René Mioch.

De kennis van Mioch over films en zijn interviews met de vele filmacteurs, regisseurs en componisten van filmmuziek zijn integraal onderdeel van de show. De live muziek van het grootse orkest wordt begeleid door filmbeelden en lichteffecten. De concertshow is te zien en te beleven in grote kerken in Enkhuizen, Zaandam en  Alkmaar, als ook in de Stadsschouwburg van Velsen.

Films

Op het avondvullende programma staan onder andere: James Bond, 1917, Pirates of the Caribbean, Interstellar, Star Wars, Spirit, Forrest Gump, Imitation Game, Jurassic Park, Gladiator, Schindler’s List en Jungle Book.

Mioch is als filmjournalist bekend geworden door zijn programma Films en Sterren waarin grote filmsterren als Tom Cruise, Sharon Stone en Johnny Depp interviewde, maar hij ging ook in gesprek met wereldberoemde componisten als Hans Zimmer en John Williams. René Mioch wordt regelmatig bij de Nederlandse TV-programma’s gevraagd om nieuwe binnen- en buitenlandse filmreleases te becommentariëren.

Tickets en informatie

Meer informatie over The CineMusic Experience kunt u vinden op www.cinemusic.nl. Tickets zijn verkrijgbaar via www.cinemusic.nl/tickets

The CineMusic Experience is vrijdag 18 en zaterdag 19 november te beleven in de Westerkerk in Enkhuizen.

René Mioch.