Enkhuizer ondernemers zetten kerstboomspektakel op

Uitgaan
Enkhuizer ondernemers slaan de handen inéén en zetten een kerstboomspektakel op.
Enkhuizer ondernemers slaan de handen inéén en zetten een kerstboomspektakel op. (Foto: Pixabay)

ENKHUIZEN - Lokale Enkhuizer ondernemers slaan de handen inéén om een huizenhoge kerstboom te presenteren, versierd met fonkelende kerstverlichting en omgeven door sfeervolle banieren die de diversiteit van het Enkhuizer ondernemerschap vieren.

De feestelijke onthulling vindt plaats op vrijdag 8 december om 18.00 uur op het plein voor de Westerkerk in Enkhuizen. Burgemeester Eduard van Zuijlen verzorgt het openingswoord. Hiernaast zal niemand minder dan Lijsje, hoofdpersoon van het winterevenement Zuiderzeelicht, heeft het genoegen om de lampjes van deze majestueuze boom aan te steken. 

Verbinding

Initiatiefnemers van deze actie zijn de ondernemende schoonzussen Julie en Margreet van Kids en Conceptstore Meiden van De Wit in samenwerking met Sprookjeswonderland, Zuiderzeemuseum en Stichting Marketing Enkhuizen. Julie en Margreet: “We zijn er trots op om deze prachtige kersttraditie in te zetten en de mensen samen te brengen in een tijd van verdeeldheid en verharding. Deze samenwerking toont de kracht en verbinding van lokale ondernemers en versterkt onze band met de inwoners van Enkhuizen en omstreken”, aldus de organisatoren.