‘Er valt genoeg te beleven met de feestdagen’

Uitgaan
Er valt tijdens de feestdagen genoeg te beleven in Enkhuizen.
Er valt tijdens de feestdagen genoeg te beleven in Enkhuizen. (Foto: archief)

ENKHUIZEN - In Enkhuizen is er genoeg leuks te beleven om jouw feestdagen nóg specialer maken. Van Zuiderzeelicht tot Sprookjeswinterland en van een klassiek concert in de Zuiderkerk tot een fabulous Christmas Party bij Brouwerij De Werf. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk wordt ook het nieuwe jaar feestelijk ingeluid. Of je nu houdt van disco, carribbean style of jazz; 2024 begint in Enkhuizen spetterend. 

Wil je weten wat er allemaal op de agenda staat? Kijk dan op visitenkhuizen.nl of haal de handige Betoverend Enkhuizen-flyer. Een mooie selectie uit het gevarieerde aanbod van winkeliers, horeca en cultuur. De flyer is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de meeste winkels en diverse horeca in Enkhuizen. Een meezing Kerstconcert, swingen op ABBA, een gezellige nieuwjaarsborrel. Waar kunnen we jou tegenkomen? 

De flyer Betoverend Enkhuizen is gemaakt door Stichting Marketing Enkhuizen en lokaal gedrukt door Harry Posthumius. Namens hen complimenten voor alle winkeliers, horeca en cultuur die samen zo’n mooi gevarieerd aanbod neerzetten.