ZorgSpecialist Grachtenloop 24 juni einde dag!

Algemeen
Je kunt er over de hoofden lopen.
Je kunt er over de hoofden lopen. (Foto: rodi.nl)

HAARLEM - Vanavond is het druk in en rond het centrum van Haarlem. Daar vindt namelijk de ZorgSpecialist Grachtenloop plaats. Voor de sportievelingen onder ons, yes, wat een feest, De inschrijvingen zijn inmiddels gestopt, dus helaas als je geen ticket hebt bemachtigd.

Nieuwe start en finish locatie – De Koepel bij Grachtenloop 2022

Verder is er te melden dat er een nieuwe start en finish locatie is. De Koepel wordt het centrum van De ZorgSpecialist Grachtenloop. “Wij zijn trots dat wij jullie kunnen laten meegenieten van deze bijzondere locatie in Haarlem,’’ vertelt de organisatie op haar website. In de Koepel is de bedrijvenruimte en op het buitenterrein van De Koepel is de kledinginname en een gezellig terras.

De ZorgSpecialist Grachtenloop bestaat uit 3 onderdelen:


Run2Day Haarlem 10 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun. De 10 km loopt 2x de 5 km ronde.

Haarlem Campus 5.5 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun.

Hero KidsRun 1 kilometer

De ZorgSpecialist Grachtenloop trapt af met de super leuke Hero KidsRun, gesponsord door Hero kindercentra. De afstand van deze KidsRun is 1km en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt strijden voor de prijzen, maar ook om gewoon gezellig met je vriendjes/vriendinnetjes door het centrum van jouw stad te lopen!

Kijk voor meer informatie op de site van De Grachtenloop Haarlem