Grachtenloop Haarlem inschrijving start 27 februari 2023: Dit weten we al

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Renata Jansen)

HAARLEM - Doe mee aan de 27ste editie van de gezelligste midzomeravondrun van Haarlem. Je kunt kiezen uit een KidsRun, 5.5 of 10 km. De inschrijving opent op 27 februari.

Run2Day Haarlem 10 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun. De 10 km loopt 2x de 5 km ronde.

Haarlem Campus 5.5 kilometer

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun.

Hero KidsRun 1 kilometer

De ZorgSpecialist Grachtenloop trapt af met de super leuke Hero KidsRun, gesponsord door Hero kindercentra. De afstand van deze KidsRun is 1km en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt strijden voor de prijzen, maar ook om gewoon gezellig met je vriendjes/vriendinnetjes door het centrum van jouw stad te lopen!

Bedrijvenloop

Een unieke ervaring om samen met je collega’s mee te doen aan dit gezellige sportieve evenement. Doe met een team mee aan de bedrijvenloop en je geniet van vele extra’s. Zoals een aparte bedrijvenlocatie met eten en drinken, massage en omkleedmogelijkheden.

Scholen en groepen

Er is een mogelijkheid om je als groep in te schrijven. Je kunt je inschrijven als groep vanaf 20 personen. Om je als groep in te schrijven vul je een groepsformulier in, deze is aan te vragen via info@grachtenloop.nl.

AGENDA 2023 

23 juni, De ZorgSpecialist Grachtenloop

24 september, Halve van Haarlem

29 oktober, Heemstede Loop