F1 Blog met Inge Lever: Wie durft het aan? Red Bull ijs

Grand Prix Zandvoort
Wie heeft het al geproefd?
Wie heeft het al geproefd? (Foto: Inge Lever)

“Wie goed oplet/rondkijkt in Zandvoort, die ziet dat er ondernemers zijn die hele gezellige etalages hebben. In die etalages vind je dan ook nog een bijzondere, unieke koopwaar. Kijk de winkel in de Kerkstraat met alle F1 merchandise kennen we wel. (noem bewust de naam niet, want ze waren niet vriendelijk toen ik even een klein babbeltje wilde maken).

Zo sprak ik Daniëlle Valies, een echte Zandvoortse die opgegroeid is met het race gebeuren en vroeger vele uren op het circuit te vinden was met haar vader, die bij de Brandweer zat. Zij en haar gezin zijn echte race en F1 fans. Zij is de eigenaresse van ijssalon Ci Vediamo. Zij verkoopt dit jaar haar beroemde Red Bull ijs.

Vorig jaar heeft ze genoten van de eerste editie, nou was het ook prachtig weer, dus ja het was moeilijk inschatten of de omzet GP gerelateerd was. Ze hoopt dat het dit jaar weer een succes wordt. Ze is trots op haar “dorpje”, deze presentatie van Zandvoort in de hele wereld geeft haar hoop voor de toekomst, na de zware Corona tijden.”

Van onze racende reporter: Inge Lever.

Wil je meer blogs van haar lezen? Check dan de website: www.rodi.nl\haarlem of kijk op Facebook Rodi Haarlem.