F1 Blog met Inge Lever: Toerentellers bij Vlug Men’s Wear

Grand Prix Zandvoort
Afbeelding
(Foto: )

“Nu even aandacht voor nog een begrip in Zandvoort. Ditmaal: Vlug Men’s Wear in de Haltestraat. Er kan geen evenement of bijzondere gelegenheid voorbij gaan, of zij pakken vol uit in de etalage. Ik als gluurder vind dat super. Ook nu weer hebben ze de etalage aangepast en sinds maandag staat er ook al klein marktstalletje buiten, met hun zeer speciale shirts, en overhemden. 

Ik wandelde dus brutaal weer naar binnen en vroeg of men even tijd voor mij had. Ben Vlug de eigenaar van de zaak had daar totaal geen problemen mee. Trots toonde hij mijn zijn speciale, uniek, alleen voor zijn zaak ontworpen shirts en overhemden. Ze zijn tijdloos, staat geen datum op namelijk. 

Je hebt de wat drukkere versie en een wat rustigere. De shirts/polo’s zijn er ook in kindermaten. Ik vind ze te leuk. Wat ik het aller, aller leukste er aan vind zijn de knoopjes. Waarom? Nou enkele zijn dus toerentellers echt wat super gaaf is dat. En als klap op de vuurpijl wordt het leuk verpakt in een toepasselijk rugzakje. 


Gaaf toch? (Foto: Inge Lever)

De toeristen, maar ook Zandvoorters nemen ze gretig af. Boven het rek met de shirts ed., speelt een tv. een filmpje af met de waren. De zoon, die met grote regelmaat ook de winkel runt, de kleinkinderen en Ben zelf showen daar de kleding. Ben is daar duidelijk mega trots op. Volgens mij ook terecht hoor. 


Kijk die toerenteller dan! (Foto: Inge Lever)

Ben is geen Zandvoorter, is wel getrouwd met een Zandvoortse. Hij is een echte F1 fan, en sinds hij in Zandvoort woont is dat alleen maar toegenomen. Bij hem heerst gezonde spanning in verband met de investeringen die hij heeft gedaan. Hij vindt dat de organisatie echt topwerk levert. Dat mede dankzij hen, Zandvoort weer een ‘leveltje’ hoger staat. Hij heeft nog één wens; Hij zou het prachtig vinden als er een heel luxe 5 sterren hotel in ons dorpje gebouwd wordt.”

Van onze racende reporter: Inge Lever

Wil je meer blogs van haar lezen? Check dan de website: www.rodi.nl\haarlem of kijk op Facebook Rodi Haarlem.

Afbeelding