Uitgaan in Haarlem; Dit is er te doen in de Pletterij in december

Uit
Het Junoon Ensemble treedt op in de Pletterij.
Het Junoon Ensemble treedt op in de Pletterij. (Foto: De PLetterij)

HAARLEM - Debat- en cultuurcentrum de Pletterij heeft wekelijks een mooi programma samengesteld voor jong en oud. Dit staat er deze week op de agenda.

Vrij 2 december: Junoon Ensemble

De Pletterij organiseert samen met Codarts Rotterdam, hogeschool voor de kunsten, afdeling World Music and Dance, een serie studentenconcerten. Het Junoon ensemble treedt op met muziek uit Noord-India. Line up: Devi Jagmohan (zang & harmonium), Samim Daud (tabla), Satyakam Mokhamsing: (viool).  Aanvang 20.00 uur. Kaarten 10 euro, HaarlemPas en onder de 25 jaar 7,50, livestream 5 euro.

Dinsdag 6 december: Je eigen huis

Zorgen voor een eigen huis, Housing First. Dat moet de kern worden van een nieuwe benadering van dak- en thuisloosheid in Haarlem. De PvdA en Actiepartij houden een bijeenkomst op dinsdag 6 december over Housing First. Een discussie met experts, ervaringsdeskundigen, professionals en geïnteresseerden. Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis. Het debat is te volgen via livestream.

Donderdag 8 december: Shelter City: Mensenrechten in Afrika

Shelter City Haarlem houdt een informatiebijeenkomst over het werk van drie van activisten uit Congo, Burundi en Zimbabwe: Makomborero Haruzivishe (Zimbabwe), Honneur David W’eka Safari (Congo) en Aloys Ndakoraniwe (Burundi). Aloys kon na zijn verblijf in Haarlem niet terug keren naar zijn eigen land en woont inmiddels in Haarlem.

Aanvang 20 uur, toegang gratis. Livestream via Youtube-kanaal van de Pletterij.

Afbeelding