Eten bestellen in Haarlem? 14 tips via Thuisbezorgd

Uitgaan
Wat laat jij het liefst thuisbezorgen?
Wat laat jij het liefst thuisbezorgen? (Foto: Pexels)

HAARLEM - Heb je na een lange dag geen zin om te koken? Of heb je lekkere trek tussendoor? Thuisbezorgd Haarlem verzorgt graag jouw maaltijd laat je zorgeloos proeven van de vele smaken van restaurants in Haarlem. Wil jij eten afhalen of eten bestellen in Haarlem? Van pizza en Chinees tot roti en sushi: wij hebben een heerlijk succesmenu voor je samengesteld, op basis van de reviews op de bezorgsite. Met deze restaurants in Haarlem ga jij thuis uit eten!

Eten bestellen in Haarlem: dat smaakt naar meer!

De lekkerste pizza’s, verse sushi, Chinese smulgerechten en échte Surinaamse roti; via Thuisbezorgd Haarlem vind je snel en eenvoudig een bezorgrestaurant bij jou in de buurt. Ideaal als je net lekker in je favoriete serie zit, geen zin hebt om de deur uit te gaan of niet in de keuken wil staan. Talloze restaurants in Haarlem brengen het met liefde langs!

Lekker eten van een van jouw favoriete restaurants in Haarlem is dichterbij dan je denkt. Via de app of website van de bezorgdienst, maar natuurlijk ook op de sites van de restaurants zelf, kun je elke dag van de week eten bestellen in Haarlem of eten afhalen. Voor je het weet staat jouw maaltijd voor de deur. Geen afwas, een volle maag en een vrije avond voor de boeg, dát smaakt naar meer.

Bezorgd in Haarlem: pizza en pasta

La bella Italia! En dan hebben we het niet alleen over het prachtige land zelf. Want als er iets is waar de Italianen de wereld mee veroverd hebben, zijn het oven- en overheerlijke pizza’s! Bij Thuisbezorgd in Haarlem bestel je pizza en pasta snel en eenvoudig. Wil je punten scoren bij je kids? Of je vrienden trakteren op een betaalbare maaltijd en een topavond nóg leuker te maken? Online zie je binnen no-time bij welke Italiaanse restaurants je kant en klaar in Haarlem gemaakte pizza thuis krijgt. Smullen verzekerd!

Dit zijn de beste pizzeria’s van Haarlem volgens de beoordelingen op Thuisbezorgd:

•      Miami Haarlem

        Schoterweg 41

        www.miami-haarlem.nl

•      La Picoletta

        Lange Veerstraat 26

        www.lapicoletta.nl

•       Ristorante Lazaro

        Spekstraat 2

        www.ristorantelazaro.nl

•      Memphis

        Engelenburg 66

        www.memphis-haarlem.nl 


Beeld: Pixabay

Chinees laten bezorgen in Haarlem

Misschien wil je liever Chinees bestellen? Bami-goreng, babi-pangang, foe yong hai en natuurlijk heel veel kroepoek. Zondagavond met het bord op schoot of met het hele gezin aan de keukentafel vol met Chinese gerechten; Chinees eten mogen we inmiddels wel een ‘Hollandse’ traditie noemen en Chinese restaurants zitten dan ook niet zelden bomvol. Wil jij Chinees eten bestellen in Haarlem? Dan ben je bij Thuisbezorgd.nl aan het goede adres voor een heerlijke maaltijd.

Van Asian Delights tot De Draak en van Mayflower tot Bambu Kitchen & Bar. Voor Chinees bestellen in Haarlem kun je in vrijwel elke wijk van de stad terecht. Ga jij liever voor de echte traditionele ervaring van Chinees eten? Dan kun je jouw bestelling ook afhalen als je besluit Chinees te bestellen.

Dit zijn de beste Chinese Thuisbezorgd-restaurants waar je heerlijk Chinees kunt bestellen:

•      Asian Delights

        Roemer Visscherplein 25 (Heemstede)

        www.asiandelights.nl

•      De Draak

        Amsterdamseweg 24-26

        www.restaurantdedraak.nl

•      Mayflower

        Andalusië 9

        www.mayflower-haarlem.nl

•      Bambu Kitchen & Bar (ook via UberEats te bestellen)

        Grote Markt 12

        www.bambukitchen.nl

En? Waar ga jij Chinees bestellen?

Sushi thuisbezorgd in Haarlem

Sushi is waanzinnig populair - ook Haarlemse restaurants zitten in no time volgeboekt. En terecht. Want of je nu met vriendinnen een gezellige meidenavond hebt of gek bent op de lekkerste vishapjes; sushi is een echte sfeermaker. Die speciale sushi-gerechten kun je zelf maken, maar dat moet je wel in de vingers hebben. Heb jij geen zin om zelf sushirijst, maki sushi en een inside out roll of sashimi te maken? Laat het dan aan een specialist van Thuisbezorgd in Haarlem over. Voor sushi bestellen in Haarlem heb je volop keuze uit leuke en lekkere adresjes voor allerlei soorten hapjes, bites, pokébowls en vegetarische gerechten. Om je maaltijd snel thuis te laten bezorgen of afhalen!

Dit zijn de beste sushi-restaurants in Haarlem voor bezorgen volgens Thuisbezorgd (de meeste vind je ook via UberEats):

•      I Love Sushi

        Paul Krugerkade 16

        www.ilovesushi.nl

•      Nagoya

        Spaarne 48

        www.nagoya-haarlem.nl

•      SU-SHI

        Izaäk Enschedéweg 34 B

        www.pokebowlsandsushi.nl


Beeld: Pexels

Roti bezorgd in Haarlem

Haarlem telt verschillende Surinaamse restaurants. Gelukkig maar, want Surinaams eten, daar kun je geen genoeg van krijgen. Wil jij uitgebreid genieten van de Surinaamse keuken? Dan heb je iets te kiezen. Casharel’s Kitchen, Toko Rebels en Warung Exotica; met een waardering van 4,5 ster kunnen we echt wel stellen dat roti afhalen of roti thuis laten bezorgen in Haarlem via een van deze restaurants een ware Surinaamse smaakbelevenis is. Bezorgen via Thuisbezorgd in Haarlem of afhalen, hoe je jouw roti ook in huis haalt – wij zeggen alvast nyan switi!

Roti thuis laten bezorgen? Check dan deze Thuisbezorgd-restaurants eens:

•      Casharel’s Kitchen

        Peter Goedkoopweg 16

        www.casharelskitchen.nl

•      Toko Rebels

        Planetenlaan 5

        www.tokorebels.nl

•      Warung Exotica 

        Prinses Beatrixplein 73

        www.warungexotica.nl

Thuisbezorgd in Haarlem of toch uit eten?

Thuisbezorgd in Haarlem is natuurlijk hartstikke makkelijk en supersnel geregeld (en dat geldt ook voor UberEats), maar zelfs elke avond eten bestellen in Haarlem gaat vervelen. Zeker nu alle restaurants in Haarlem weer open zijn, kunnen we weer volop genieten van een culinair avondje uit. En dat verdienen alle restaurants, lunchrooms en grandcafés ook. 

Wil jij uit eten in Haarlem? Maar kun je niet kiezen uit de vele restaurants? Lees dan ook het blog over de leukste en lekkerste restaurants in Haarlem even door. Van de Grote Markt tot Haarlem-Noord – overal waar je in Haarlem aanschuift geniet je van heerlijk eten! 

Psst: mis jij je favoriete restaurant in deze lijst, of heb je een fout ontdekt? Laat het ons dan vooral weten via redactiehln@rodi.nl of onze socials (gebruikersnaam: rodihaarlem).