Hier vind je de lekkerste sushi restaurants van Haarlem!

Algemeen
Hier vind je de lekkerste sushi van Haarlem!
Hier vind je de lekkerste sushi van Haarlem! (Foto: Unsplash)

HAARLEM – Zin in sushi? Erg begrijpelijk. Er is keuze genoeg: van uramaki tot sashimi en van maki tot nigiri of temaki. Maar waar zijn de lekkerste sushi restaurants in en rond Haarlem? In dit artikel vind je een overzicht met de lekkerste sushi restaurants.

Sushi Haarlem Centrum

Nagoya Sushi & Teppanyaki Bar

Nagoya Sushi & Teppanyaki is het eerste Japanse restaurant van Haarlem. Je kunt hier sinds 1998 al genieten van de traditionele Japanse keuken. Het restaurant is gelegen in een monumentaal pand aan het Spaarne. Dichtbij vind je parkeergarage De Appelaar. Het is ook mogelijk om te dineren aan den teppanyaki. Iedere chef past verschillende technieken toe en heeft een eigen ‘touch’.

Restaurant Konomi Sushi Haarlem

Konomi is een kleinschalig Japans restaurant. In het restaurant is beperkte zitplaats aanwezig, om zo de kwaliteit van de producten te waarborgen. Het personeel is gekleed in Japanse kledij en groet je op een traditionele Japanse manier bij aankomst. Ook krijg je direct een warm doekje en een amuse vooraf. Je beleeft een persoonlijke avond bij Konomi in Haarlem!

SushiPoint Haarlem

SushiPoint is een bekende restaurantketen in Nederland. Ze hebben ook een vestiging in Haarlem. Wil je gemakkelijk en snel sushi bestellen? Dan ben je bij SushiPoint aan het juiste adres. Het bedrijf heeft 40 vestigingen door Nederland zitten.

Sushi Kruisstraat Haarlem

SUMO Sushi & Noodle Express

SUMO Sushi heft meerdere restaurants in Nederland zitten. In het restaurant in Haarlem wordt niet alleen sushi geserveerd, maar ook gerechten van de grill of teppanyaki. SUMO werkt met duurzame en ecologische producten en leveranciers. Veel producten zijn direct afkomstig vanuit Japan.

Sushi Haarlem Noord

Sushi Chef Haarlem

Sushi Chef is een mooi restaurant aan de Jan Gijzenkade waar je terecht kunt voor lekkere sushi. Wil jij thuis of op je werk van lekkere sushi genieten? Dan ben je bij dit bezorgrestaurant aan het juiste adres. Er is ruime keuze uit verschillende sushi boxen voor een gezonde lunch of diner of een hapje onderweg.

Sushi Haarlem Schalkwijk

Sukiya Fusion Sushi & Grill Haarlem

Restaurant Sukiya is een sfeervol Fusion restaurant gevestigd in Haarlem Schalkwijk. De gerechten worden met veel passie en aandacht gemaakt. Met een vast tarief kun je de gehele avond genieten van de Fusion cuisine. Daarnaast is a la carte diner ook mogelijk.

All-you-can-eat sushi Haarlem

Jin Lai Restaurant

Jin Lai is een wereldrestaurant in Haarlem. Ze werken met een ‘all you can eat’ concept. Je kunt dus voor een vast bedrag onbeperkt genieten van alle gerechten. Er zijn onder andere Chinese, vis- en vlees, grill, Europese en sushi gerechten. Genoeg keuze dus! Bij restaurant Jin Lai is ook een speelhoek aanwezig voor de kinderen. Zo is het geschikt voor de hele familie.

Sushi Haarlem afhalen

Je kunt op verschillende plekken in Haarlem sushi afhalen. Voorbeelden van restaurants waar dit mogelijk is zijn: SushiPoint, Kaneda Sushi, Mr Sushi en Monster Sushi.

Vegan Sushi Haarlem

Het is mogelijk om veganistische sushi te bestellen in Haarlem. Dit kan onder andere bij SushiPoint. Dit restaurant bevindt zich op het Houtplein 26, in het centrum van Haarlem.

Waar kun je (gratis) parkeren in Haarlem?

Zin om naar een sushi restaurant te gaan? Dan moet je wel de auto kwijt kunnen, vooral in het centrum kan dit lastig zijn. Hieronder vind je de parkeermogelijkheden van Haarlem Centrum.

ParkeergarageTarief per uurOplaadpunten elektrische auto’sOpeningstijden
Stationsplein | Lange Herenstraat 11v.a. €2,50224 uur per dag, 7 dagen per week.
Houtplein | Wagenmakerslaan 1v.a. €3,47624 uur per dag, 7 dagen per week.
Raaks | Zijlvest 45v.a. €3,47624 uur per dag, 7 dagen per week.
De Appelaar | Damstraat 12v.a. €4,00-24 uur per dag, 7 dagen per week.
De Kamp | De Witstraat 1v.a. €3,47224 uur per dag, 7 dagen per week.

Sushi Heemstede

Sushi Palace

Je kunt bij Sushi Palace Heemstede terecht voor verse sushi en poké bowls. Het is hier mogelijk om sushi te bestellen of zelf af te halen. Alle sushi wordt per bestelling vers gerold.

Restaurant Red Orchids

Restaurant Red Orchids is gevestigd aan de Zandvoortselaan 145 in Heemstede. Het is een modern en trendy restaurant met een Aziatische keuken. Je kunt er dus meer bestellen dan alleen sushi. Zo kun je gerechten verwachten uit landen als Thailand, Indonesië, China en Japan.

Sushi Zandvoort

ZIZO Sushi Lounge

De ZIZO Sushi Lounge is gevestigd in het Palace Hotel te Zandvoort. Het is een modern Japans sushi restaurant met een terras met uitzicht op zee. De zalm wordt vers geleverd en gefileerd om zo de kwaliteit te bewaken. Het restaurant ligt op vier minuten loopafstand van het station Zandvoort aan Zee.