Brievenbussen in Heemskerk: de locaties op een rij

Nieuws
Waar staan de brievenbussen in Heemskerk?
Waar staan de brievenbussen in Heemskerk? (Foto: Rodi.nl)

HEEMSKERK – Waar staan de brievenbussen in Heemskerk? Handig om te weten als je een brief of klein pakketje moet posten. Een overzicht van locaties van brievenbussen in Heemskerk!

Ja, we doen ontzettend veel digitaal. Want hoeveel e-mails stuur jij wel niet per dag? En waarschijnlijk communiceer je ook regelmatig via sociale media. Tóch wordt er ook nog veel post verstuurd! Of kleine pakketjes, natuurlijk. Daarom hieronder een overzicht van brievenbus-locaties in Heemskerk! 

Tekst gaat door onder foto

brievenbus heemskerk waar locaties

Brievenbussen Heemskerk: locaties 

Hieronder vind je een aantal van de locaties van brievenbussen in Heemskerk. Verstuur je pakketje of brief wel voor 17:00 uur, want rond die tijd worden de meeste brievenbussen geleegd (lichtingstijd dagelijks om 17.00 uur).

  • Jan van Kuikweg 80, Heemskerk
  • Heemswijk 1, Heemskerk
  • Dr Prinsengalerij 10, Heemskerk
  • De Trompet 2650, Heemskerk
  • Duinwijklaan 1, Heemskerk
  • Mozartstraat 110, Heemskerk

Brievenbus of postkantoor in de buurt 

Met de PostNL-locatiewijzer vind je snel een brievenbus of postkantoor in de buurt. Kijk op de kaart voor meer locaties van brievenbussen in Heemskerk.

Postcodes Heemskerk

Dit zijn alle postcodes in Heemskerk:

19601965
19611966
19621967
19631968
19641969

Heemskerk heeft in totaal 10 unieke postcodenummers. Deze zijn verdeeld over onder andere Kerkbeek, Broekpolder, Poelenburg en nog 7 andere wijken op een rij.