Koningsdag Heiloo 2024: dit is er te doen!

Uitgaan
Dit jaar wat meer oranje bij het Oosthonk?
Dit jaar wat meer oranje bij het Oosthonk? (Foto: archief)

HEILOO - Het is weer Koningsdag in Heiloo! Gemeente Heiloo maakt zich weer op voor een kleurrijk en vermakelijk festijn in 2024, dat ook dit jaar een supergezellig dorpsfeest belooft te worden.


Koningsdag Heiloo 2024

Het evenemententerrein van Ypestein vormt tijdens Koningsdag in Heiloo met het traditionele Oranjebal het decor voor een groots feest en kleurt vandaag weer helemaal oranje. Het is de 34ste editie van dit jaarlijks geliefde festijn.

Oranjebal Heiloo 2024

Het Oranjebal in Heiloo belooft weer een spetterend feest te worden met spelletjes voor de kinderen, een spectaculaire loterij en uiteraard geweldige lokale bands, afgewisseld met een dj. Ook deze editie van Oranjebal is weer vrij toegankelijk voor iedereen, kaartjes kopen is dus niet nodig.

Het hele programma staat op Oranjebal Heiloo. Check dus de socials en website!

De Oosthonk Heiloo

Ook Wijkvereniging Plan-Oost, Wijkgebouw De Oosthonk en groenstrook De Oostkanter zijn weer van de partij deze Koningsdag in Heiloo.

Met de traditionele pretkaart kunnen kinderen voor slechts vier euro overal aan meedoen en krijgen ze wat te drinken en snoepen. Ook zijn er weer de buitenbar en voldoende sta- en zittafels voor een lekker hapje en drankje.

Informatie over Koningsdag 2024

Allemaal te beleven vandaag met Koningsdag bij ‘t Oosthonk aan de Oostkanter 14 in Heiloo, van 14.00 tot 19.00 uur. Prijzen: pretkaart kinderspelletjes vier euro; muntjes twee euro per stuk; loterij vijf euro voor vier lootjes.

Helpen?

De organisatie is nog op zoek naar mensen die willen helpen bij de tap, bar, het eten of even bij spelletjes willen staan, al is het maar voor een uurtje. Ook is nog een EHBO’er nodig. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via oosthonkheiloo@gmail.com of straks ter plekke.

Alle informatie valt tevens na te lezen op de eigen website van de wijkvereniging Oosthonk Heiloo.

Pret met snel gevulde kinderhand.
Oranje rond de 'friet buzz', vorig jaar.