Help ATJ Owls aan een bus

Algemeen
Prachtige krachtige dieren.
Prachtige krachtige dieren. (Foto: Unsplash)

HOLLANDS KROON - Brigitte Furnemont van ATJ Owls is de wanhoop nabij. Haar bus heeft het begeven. Nu kan zij onder andere niet meer met de uilen op pad naar goede doelen. Zij heeft een crowdfunding opgezet. 

Brigitte is de oprichter van een klein bedrijfje genaamd ATJ Owls, wat op 1 juli 2016 opgericht is. Ze heeft uilen en met deze uilen gaat zij naar mensen toe en laat hen kennis maken met deze krachtige maar stiekem zachtaardige vogels. De hoofddoelgroep van deze actie zijn ouderen, mensen met een beperking, goede doelen en educatie. Altijd laat Brigitte met liefde een lach op de mensen hun gezicht achter. “Het is ontzettend dankbaar en liefdevol werk wat met passie en liefde wordt uitgevoerd,” vertelt ze.

Pure noodzaak

ATJ Owls staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, hun uilen staan altijd op nummer 1. Om naar onder andere zorg- en verpleeghuizen en mensen toe te gaan is een sterke en betrouwbare bus nodig. Afgelopen juli is de bus die zij tot hun beschikking hadden overleden. Nu huren zij een Borent busje. Er is haast geboden. Het busje huren kost nou eenmaal veel geld. De uilen hebben goede ventilatie nodig in de bus. “Een goede bus is pure noodzaak om ons van A naar B te vervoeren met de kanjers van uilen,” vervolgt Brigitte.

Als doel heeft Brigitte een bedrag van 5.000,- euro vastgesteld. “Ik heb geen flauw idee wat een knappe bus kost, ik moet ergens beginnen. We zijn te klein om de hoge kosten zelf bij elkaar te krijgen. Om deze reden wil ik een beroep doen op lezers. Het voelt als bedelen, maar ik zou niet willen stoppen met mijn passie en liefde delen met anderen,” vertelt ze.

Help je mee?

Wil je Brigitte financieel een steuntje in de rug geven? Via gofundme.com/f/help-atj-owls-aan-een-nieuwe-bus kun je dit doen.


Scan de code.