Halloweenmarkt Anna Paulowna

Algemeen
Kom jij ook gezellig griezelen op zaterdag 28 oktober?
Kom jij ook gezellig griezelen op zaterdag 28 oktober? (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Feest en kadowinkel de Scharrelboet organiseert op zaterdag 28 oktober de Happy Halloweenmarkt. Dit keer voor het eerst in sporthal de Veerburg. Het gaat een spooky middag avond worden in de Veerburg. De veerburg zal helemaal in Halloweenstijl zijn. De halloweenmarkt vindt plaats in de toneelzaal en voorhal, het entertainment zal overal in de veerburg terug te vinden zijn.

Griezelig entertainment

De markt begint om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur is het weer showtime en gaat er van alles gebeuren. Ontmoet de heksen waar kinderen bij kunnen Trick or Treaten. Neem deel aan het vlieglesexamen op een bezem en behaal je vlieglesbewijs voor het mogen vliegen met een bezem. PatrickK zal optreden alsook de dansgroep van danscentrum Marianne uit Anna Paulowna. Kom verkleed naar sporthal / dorpshuis de Veerburg en doe mee met de Mr en Mrs verkiezing Happy Anna Paulowna 2023. De organisatie is op zoek naar een kinderen en volwassen Mr en Mrs Anna Paulowna 2023. Kom verkleed en laat je zien aan het publiek. Elk uur is er de Halloween Tombola waar je kans kunt maken op spooky prijzen. Voor de kinderen is er een kleurtekenwedstrijd waar ze kans maken op een prijs. De tekening kan je downloaden op descharrelboet.nl of afhalen in de winkel aan de Molenvaart 17a.

Tweedehands

Behalve gewone kramen mogen in het kader van duurzaamheid particulieren nu ook met tweedehandsspulletjes op de markt komen staan.

Kom verkleed!

Dorpshuis de Veerburg was vroeger een centrale plek voor Anna Paulowna waar van alles te doen was. In samenwerking met het Veerburg team wil de organisatie oude tijden doen herleven. Kom jij ook gezellig griezelen op zaterdag 28 oktober? Doordat de locatie in sporthal Veerburg wordt gehouden is er geen last meer van weersinvloeden. Lekker overdekt, op een geweldige plek. Tot ziens op zaterdag 28 oktober