Events bij Stichting Sportcentrum Wieringen

Nieuws
Het feest in de kantine was een groot succes.
Het feest in de kantine was een groot succes. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Op 15 maart vond de bruisende Super Friday van het zaalvoetbal plaats, waarbij tal van teams van Succes deelnamen en de hal gevuld was met enthousiaste toeschouwers. De sfeer zat er goed in, zowel op het veld als op de tribune, en het feest in de kantine was een groot succes. De muziek moest zelfs worden gestopt om te voorkomen dat het feest tot in de kleine uurtjes doorging. Naast het voetbal was er ook ruimte voor biljarten door de Wierballen, wat de feestvreugde alleen maar verhoogde.

Door: Gerjan Doeschot

Op vrijdag 29 maart staat de volleybalnacht op het programma, een jaarlijks terugkerend evenement dat om 19.30 uur van start gaat en doorgaat tot in de late uurtjes. Dit event wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband tussen Succes, Tonegido en de SSW. Maar liefst 22 teams hebben zich ingeschreven, variërend van verschillende verenigingen tot buurtgroepen en vriendengroepen, met in totaal 180 deelnemers die strijden om de eer. De essentie van dit event ligt in de gezelligheid en het samenzijn, waarbij volleybal een fantastische sport blijkt om samen te beoefenen en mensen met elkaar te verbinden. Iedereen die dit spektakel wil meemaken, is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De kantine staat met open armen klaar om bezoekers te ontvangen.

Wist u dat er tegenwoordig ook een actieve volleybalvereniging is gevestigd in het sportcentrum? Hoewel ze nog niet deelnemen aan competities, bieden ze recreatieve mogelijkheden voor liefhebbers van de sport. Misschien ontdekt u hier wel uw nieuwe passie, die uiteindelijk kan uitmonden in competitief spel.

Recentelijk las ik een treffende uitspraak: “Heeft u moeite met het starten in de sport? Niet als u zich ergens thuis voelt.” Dus, bent u op zoek naar een sportieve uitdaging, wilt u samen met vrienden en vriendinnen actief bezig zijn, of bent u gewoon nieuwsgierig en wilt u eens komen kijken? Het gevoel van thuis zijn zal vanzelf komen.

Tot slot, op donderdag 4 april organiseert de gemeente Hollands Kroon een hoorzitting voor geïnteresseerden betreffende de herinrichting van het centrum van Hippolytushoef. De kantine boven is gereserveerd voor deze bijeenkomst, die plaatsvindt van 19.00 uur tot circa 20.30 uur. Het betreft een uiterst relevant onderwerp waarbij iedereen zich betrokken mag voelen. We nodigen dan ook eenieder uit om deel te nemen en zijn of haar stem te laten horen. Het gaat immers om ons gezamenlijk belang. De koffie staat klaar.

Tot ziens in het Sportcentrum aan de Belterlaan. Team SSW. www.sportcentrumwieringen.nl