Zomervakantie bij zwembad De Waterhoorn in Hoorn

Algemeen
De Waterhoorn is tijdens de zomervakantie extra geopend voor vrijzwemmen.
De Waterhoorn is tijdens de zomervakantie extra geopend voor vrijzwemmen. Foto: aangeleverd

HOORN - De zomervakantie is van zaterdag 16 juli tot en met zondag 28 augustus. In deze periode hanteert zwembad De Waterhoorn een zomervakantierooster met allerlei leuke activiteiten!

De Waterhoorn is tijdens de zomervakantie extra geopend voor vrijzwemmen. Bezoekers kunnen elke dag terecht in het zwembad om te komen zwemmen. Doordeweeks is het zwembad van 09.45 tot 17.00 uur geopend voor vrijzwemmen. In het weekend gelden de reguliere openingstijden.

In het wedstrijdbad organiseert De Waterhoorn een super toffe waterspeeltuin voor jong en oud. Verschillende activiteiten in het water, zoals een stroomversnelling, duiken van de startblokken, een coole loopmat en diverse grote matten en banden. De waterspeeltuin is van maandag tot zaterdag van 13.00 tot 16.45 uur en op zondag van 12.00 tot 14.45 uur.

Voor de zwemleskinderen zijn er doordeweeks om 10.30 uur extra oefenuurtjes in het wedstrijdbad. Tijdens het oefenuurtje kunnen ouders en kinderen samen oefenen voor de zwemles. Er staan instructeurs klaar om te helpen en tips te geven. Alle zwemleskinderen, ook kinderen die op de wachtlijst staan, mogen gratis vrijzwemmen mits ze worden begeleid door een betalende volwassene. 

Tot slot is er doordeweeks speciaal voor de kleintjes familiezwemmen in het doelgroepenbad om 10.30 uur. Hier kan je heerlijk zwemmen met allerlei speeltjes in het zwembad. 

Dit jaar biedt De Waterhoorn geen zomerzwemlessen aan. Wel wordt ouders aangeraden om gebruik te maken van het oefenuurtje om te blijven oefenen. 

De zwemlessen voor volwassenen, snorkelen, Aqua Fun en Zeemeerminzwemlessen worden tijdens de zomervakantie stopgezet.

Bekijk de website voor de activiteiten per dag: www.optisport.nl/waterhoorn .